Dış gebelik geçirenler lütfen yardımcı olun!!!

dirennnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
19
10
3
Öncelikle merhaba.dis gebelik geciriyorum.ilk doz iğne yetersiz kaldı. 2. Doz iğneyi vurmak zorunda kaldim.kan degerlerimde 2.igneden sonra ciddi bir düşüş oldu.en son 520 ye kadar düştü. Bugun yani 5 gün aradan sonra tekrar kan verdim degerim 480 e düşmüş.cumartesi tekrar kan verecem.ama anlayamadigim sey deger düşüşünün bu kadar yavaslamasi normal mi?
Dis gebelik geçiren ve sesimi duyanlar lutfen cevap yazin.siz neler yaşadınız. Degeriniz düşüş leri nasil oldu ne zaman sifirlandi.ve en onemlisi tekrar dış gebelik yaşadınız mı.?yada ne zaman hamile kaldiniz?
çökmüş ve bitmiş durumdayim.ne zor şeymiş bu dış gebelik. 1 aydan fazla oldu hala bitmedi...artik sabrimin ve umudumun son noktasindayim....

Çok geçmiş olsun. Başıma gelmedi ama yıpratıcı olduğunu biliyorum. Allah yardımcın olsun. Psikolog desteği almanı tavsiye ederim, iyi geliyor

dışgebelik geçirmiş birisi olarak seni çok iyi anlıyorum ama kendine bunu yapma pes etme ve hayat bitmiş değil....kanamam başlamıştı ve ağrım vardı düşük başlamıştı 5 haftalıktı değerim de 900 den 700 e düşmüştü doktora ağrımın çok olduğunu söyledim çünkü duramıyordum ağrıdan ultrasonla bakıldığında anlaşıldı dışgebelik sonrasında iğne vuruldu ve 10 günde değerim sıfırlandı düşüş varsa sıkıntı yok demişti doktorum iğneden sonra .....geçmiş olsun sen sadece kaç haftalıktı ve nasıl farkettiğini yazmdığın için ayrıntılı anlattım.......geçmiş olsun.....daha sonra gebelik oluşmadı malesef çünkü eşimde sıkıntı çıktı morfoloji ve hız düşükmüş.....

Daha once baska bi başlık altinda yasadiklarimi uzun uzun anlatmistim.1 aydan fazla oldu bu dış gebelik sureci.halada devam ediyor.kimseye yansitmiyorum ama gercekten de tükenmiş durumdayim. Kimseye bi sey yansitmiyorum ve güçlü gorunmeye cakisiyorum ama berbat durumdayim.gucumun son noktasi da tukenmek üzere. Bi biraksam kendimi asla geri dönüşü olmayacak bi ruh haline bürünecem...direniyorum...içimde birikiyor hersey...kendimi kaybetmekten korkuyorum...
O kadar zor zamanlardan gectim ki...bu dış gebeliği de yasayinca da bu kadar da şanssızlık olmaz diyorum...

cnm burada sadece içini rahatlatacak bişey var o da hamile kalabilmen ....................dış gebeliği yaşayan bayanlardan genelde rahim filmi istiyorlar kanaman bitsin sana 6 ay korun dicek ama bence dinleme 6 ay uzatma hemen rahim filmini çektir bir kaç ay geçince........ve dediğim gibi dış gebelik sonrası mutlaka gebe kalınıyor hep bunu okudum kendine bunu yapma bak herşeyin hayırlısı .................başka dertler vermesin mevlam sanada yazacağım bu örneği evlat haretiyle yanmış bir çifti tanıyorum tam 10. seneye girdiğinde evlilikleri hamile kalıyor kadın bu arada diyorki her yolu denemiştim diyor ve şu an o çift boşanıyor......işte ne istersek hayırlısını analı babalı sağlıklı olanını isteyelim yani bunu cümlelere dökelim....

merhaba canım bende dış gebelik geçiriyorum.. 8ocakta de kan tahlilinde hamileydim...
sonra 112 ocakta doktora gittim tutunmaya çalışıyo dedi...
sonra 16 ocakta sabah kanamam oldu. ve beni eşim hastaneye zor götürdü çok ağrım vardı... dış gebelik dedi. kan değerim düşmüştü. ve hiç bisi göremedi.
19 da tekrar kan verdim değerim yükseldi.
24 tekrar verdim değer yüksek ama bişi gene yoktu. bide kanamamda bitmişti ct günü
(7 ay önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve kürtaş oldum. 6 ay korundum ve aralkta çalışmaya başladık hamile kalmıştım hemen) . başka bi doktor daha kontrol etti beni.. oda dedik. ne kürtaş olmuş gibisin nede bir iltihapla bir kist var . çok temiz rahmin dedi.
dün eşime ağrım sancım yok kanamam bitti dedim. çarşamba yani dün sabah 7 de ilişkiye girdik. işe geldim bişiyim yok akşam 5 te kanamam başlamış.. suan da devam ediyo..
ben adetmi oldum şuan ne oldum anlamadım her ayın 7 sinde adet oluyom normalde.

merhaba canım bende dış gebelik geçiriyorum.. 8ocakta de kan tahlilinde hamileydim...
sonra 112 ocakta doktora gittim tutunmaya çalışıyo dedi...
sonra 16 ocakta sabah kanamam oldu. ve beni eşim hastaneye zor götürdü çok ağrım vardı... dış gebelik dedi. kan değerim düşmüştü. ve hiç bisi göremedi.
19 da tekrar kan verdim değerim yükseldi.
24 tekrar verdim değer yüksek ama bişi gene yoktu. bide kanamamda bitmişti ct günü
(7 ay önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve kürtaş oldum. 6 ay korundum ve aralkta çalışmaya başladık hamile kalmıştım hemen) . başka bi doktor daha kontrol etti beni.. oda dedik. ne kürtaş olmuş gibisin nede bir iltihapla bir kist var . çok temiz rahmin dedi.
dün eşime ağrım sancım yok kanamam bitti dedim. çarşamba yani dün sabah 7 de ilişkiye girdik. işe geldim bişiyim yok akşam 5 te kanamam başlamış.. suan da devam ediyo..
ben adetmi oldum şuan ne oldum anlamadım her ayın 7 sinde adet oluyom normalde.
BU KANAMAM NE ZAMAN BİTER...
BEN ZATEN 7 AY ÖNCE KÜRTAŞ OLDUM NE KADAR ÜZDÜM KENDİMİ.
STRES YAPMICAKSIN DEDİ DOKTOR.
PATOLOJİDE BİŞİ ÇIKMADI ÇÜNKÜ

Merhaba benimde son reglim 28 şubat 31 martta bhcg 22 çıktı dr dış gebelik olabilir dedi 31 marttan beride 2 günde bir değerlerim 51-151-568-1122-2275 çıktı kese hala görünmüyor siZce dış gebelik olabilirmi dün gece önce pembe sonra kahve rengi akıntım oldu şimde regli olmadan önceki sızı var kasıklarımda

Arkadaşlar merhaba,
Perşembe günü doktora gittim.. 4 haftalıkken gittiğimde 4mm olarak gözüküyordu. perşembe günü de 9 mm olması gerekirken hala 4mm.. doktor bu büyümemiş dedi.. ilaç verdi.. Progestan diye.. Hem düşük tehlikesini önlemek için hem de büyümesi için.. Bugün tekrar kontrole gidicem. büyümüş mü büyümemiş mi diye ? dış gebelik olmasından korkuyorum.. Yardımcı olur musunuz bana ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…