Dış gebelik geçirenler bakabilir mi

Benim de değerim 2470 cıktı bugün karından gozukmedi kese pazartesi testi tekrarliycaz gecikmenin de bugün 5. Günü

Bende hayattayım. Hiç bir belirtim yoktu dış gebeliğe dair. Ama öğrendim bugün dış gebelikte var normalide. İğneyle alçaklar pazartesi. Agrimda yok dedim. Bilmiyorum neden böyle
Neden pazartesini beklemek istedi .İğneyi bulun eczaneler kapalı falan diye mi ? Benim de ağrım yok gbiydi tek tarafımda hafif bı sizi vardı oradan anladım zaten değerlerim de iki kat artıyordu ama böle birşey oldu ihtimal vermiyordu doktorlar hafif lekelenmem vardı ama bunu olağan sayiyorlardi hatta hastanede yattım serum falan bile oncesinde embriyo gelişsin ,büyüsün diye .Hiç aklıma gelmezdi ama oluyor .Korkmayın demeye geldim .İğne vururken biraz yanıyor o kadar .2 3 güne de yoğun regl kanamasi gbi bir.kanama gerçekleşiyor sonra da beta düşmeye başlıyor .Haftalık takip etmenizi istiyorlar .

Ya gerçekten çok üzüldüm . Böylesi hayırlıymış demekki üzülmeyin vardır bundada sizin için bir hayır . Bende gittim keseyi de bebeğide gördük kalp atışını duyduk çok şükür hayırlısıyla inşallah sizede rabbim en kısa zamanda nasip eder

Evet sanırım böylesi hayırlı ,çok tşk ediyorum iyi dilekleriniz için .Sizin adiniza da çok sevindim :)

Nasıl oluyor hem gebelik hem dış gebelik

Şöyle oldu benim betam iki kat artmadi . Perşembe kese benzeri bişey gormustu ama başka yerde bişey daha vardı bugünde kese dediği setinde büyüdüğünü tupteki gördüğünde büyüdüğünü gördü erkek doktorun bakmasına sorun var mı dedi yok dedim o doktoru da çağrdi oda baktı o hemen lopo ile başlayan bişey dedi yapalım doktorumda ama orda kese benzeri de bişey gördüm içimde bi his var dedi pazartesiyi beklemek istiyorum dedi erkek doktor da sen bilirsin dedi sonra doktorum dış gebelik dedi bana sonra dedim diğer gördüğünüz normal gebelik tupteki dış mi dedim öyle olsa değerin yüksek olurdu oda sağlıklı değil dedi yalancı kese olabilir dedi bana sanırım ümit vermek yada korkutmak istemedi. Ben çok kötü oldum biran önce gitmek istedim ordan aglayacaktim çıkacakken ablama çok kötü oldu ya dedi benim için bende sorun yok hocam dedim kanaman olursa ara dedi bende çıktım

Anladım beklemek istemesini şimdi .Çok geçmiş olsun .Pazartesi haber edin olumlu olumsuz .Strese girmemeye çalışın maalesef hepimiz yaşıyoruz bunları sebebini bilmemek çok yıpratıyor beni de .Doğru zamanda doğru şekilde olur sizinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…