- 13 Şubat 2024
- 217
- 37
- 26
Benim tüpler %100 açıkti enn ufak bir sorun yoktu rahim yine öyle ama gel gör ki kasılma ve süpürme hareketini yapmamış yani hiç sebep yokken çalışmamış bu arada betahcg ye baktırdım bu akşam oda 16 çıktı yani betahcg sıfırlanamadan direk adet olmuşum yumurtalıklar faaliyete geçmiş cok şaşırdım beta sıfırlanamadan nasil adet olurum diye üstelik prolaktin de cok yüksekti 65 ti. Zaten prolaktin yüksekligi vardi bende oda adet düzensizliği yapıyor ona rahmen cok kisa sürede adet olmuşum ben burda okudum bazilari 60gune kadar bile adet goremeyebiliyormus demekki her vücut her bünye farkli calisyorpüskürtme dediğin süpürme hareketi oluyor işte ona yapacak bişey yokki keske olsa o zaman dış gebelik diye bisey olmazdi zaten bizde bu durumlara düşmezdik
Neyse adet olmak yine iyi gelmiştir artık canım en azından bir adet dönemin gitti diye düşünürsün:) bakalım benimki en son 28 di bekliyorum hala sıfırlanıp adet olmayı. Aynen süpürme hareketi tüplerin içindeki tüycük mü diyeyim o tarz minik tüylerin calismamasindan.. insanı düşündürüyor tekrar olur mu diye