- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 298
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Merhaba arkadaşlar öncelikle 2 düşüğüm var bu 3. Hamileliğim. Hamileligimin başından beri 6000 oksapar ve coraspin kullanıyorum pıhtılasmam olduğu için. Beta HCG değerlerim 37, 2 gün sonra 125, 2 gün sonra 282 şeklinde oldu sonra 7. Gün falan di daha erken saatlerde yaptım 3755 çıkmıştı. Böyle bir şeyden suphelenme durumum neden var öncelikle 2.5 kat üzeri bir artıştan kaynaklı( normal de olabilir bu arada), birde en çok beni korkutan hapsırinca sol kasigimin üst kısmına saplanan ağrı.diger hamileliklerimde de hapsırinca ağrı girerdi ama bu sanki tüp taraflarına giren bı ağrı o yüzden korkuttu beni. Kese görme konusuna gelince keseye baksın diye değerim 3755 çıkınca Dr a gittim keseye şimdi bakmayalm belli belirsiz gözükecek iki hafta sonra gel kalp atışı da bakarız falan dedi. Bu sefer içim içimi yiyor dış gebelik zaten tehlikeli bir durum ve ben yüksek doz kan sulandırıcı kullanıyorum. Beta yukselisi normal gözüküyor ama araştırdım degerleri güzel yükselen de varmış. Diş gebelik geçirenler belirtileri oldu mu acaba ? Bu arada arada bir adet olacakmisim gibi ağrım da oluyor ve de bel ağrısı da