dış gebelik ameliyatı

23Mayis

Allah'ıma şükürler olsun
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
710
0
96
39
Eskişehir
geçmiş olsun canım ne yapman gerektiği hakkında benim bilgim yok en kısa zamanda sorunun cevabını alırsın
Allah ım sağlıklısından bi tane daha nasip etsin sana

Arkadaşlar 10 gün önce dış gebelikten laporskopi ameliyatı geçirdim ve sol tüpümden yumurta alındı 10. gün olmasına rağmen sol tarafımda hafif ağrılarım oluyor bu normal mi? Bundan sonra ne yapmam gerek tekrar dr muayenesi gerkiyormu rahimiçi filmi mi çektirmeliyim bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum dr 3 ay bebek yapmam gerektiğini söyledi. tekrar bebek yapmaktan çok korkuyorum. Lütfen bu aşamadan sonra ne yapmam gerektiğini bana anlatırmısınız.

canım geçmiş olsun benim teyzem 2 defa dış gebelik geçirdi çünkü tüpleri tıkalı ve darmış ama onun tüplerini almak zorunda kaldılar şöyleki ilk seferinde anlamamış normal gebelik sanmış sonra çok sancılanınca dr gitmiş bi bakmışlar bebek yanlış yerde ve fazla büyüdüğü için sağ tüpünü almak zorunda kalmışlar ikinci seferde kendi korkmuş dr gitmiş bakıyorlarki bebek fazla büyük değil ama tüpe yapışmış hop ikinci tüpüde aldılar ve teyzemin doğal yolla bebek şansı kalmadı ne yaptı 1 sene sonra gitti tüp bebek yaptırdı şimdi 2 yaşında bir kızı var sen önce neden dış gebelik geçirdin onu öğren tekrarlama riskine görede tedavini aksatma derim ama şanslısın sadece yumurtayı almışlar yani tüplerin sende hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik geçirip pembiş bebeğini kucağına alırsın inşallah bak bende 1.5 yıldır uğraşıyorum ama hiç gebe kalamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin kontrollerini ihmal etme kendine iyi bak

geçmiş olsun ...bende dış gebelik yaşadım ama ameliyata gerek kalmadan ilaçla ve kontrolle hallettik inşallah..son kontrolüm 20 martta gebelik değerimin 10'un altına düşmesi gerekiyor..Ben 2 sene önce rahimden kist aldırdım laparoskopiyle..herkes bikaç günde toplarsın dedi ama benim ağrılarım baya sürdü oyüzdende dışgebelik ameliyatından çok korkuyordum..benim iyileşm dönemlerim çok zor geçiyor.yani laparoskopi oldum hop birhaftada herşey normale döner diye birşey yok ameliyat ameliyattır..sen bolbol istirahat et hiçbir düzelme olmazsa mutlaka doktoruna danış,muayeneni ol sakın ihmal etme kadın sağlığı ihmale gelecek birşey değil..çok geçmiş olsun canım

merhaba kızlar aranıza bugun katıldım sanırım aynı sorunu yasamısız bende 8 ay önce acılden amelıyata alındım hamıleydım gıtmedıgım doktor kalmadı anlayamadılar kendımı sonunda
dogum evınde buldum sol tupumu aldılar patlamıs ıc kanama yapmıs halıyle tek tupum var ama yumurtalıklarım duruyor.doktor kontrollerıne gıttım bı kac ay
beklceksın dedı herhangı bır problem yok beklıcez dedı hamıle kalabılırmısım ama zamanı bellı degıl sabredecegız yanı dedıgınzı gıbı bende korkuyorum yıne aynı sekılde olmaktan bı kac ay yumurta takıbı yaptık olmadı sımdı ıse gıtmıyorum kafamı rahat bırakmam lazım belkı böle olur ınsanın psıkolojısınıde etkılıyor tamamen beyın rahat olmadıkca

teşekkür ederim arkadaşlar moralimi düzelttiniz. Ameliyat sonrası ağrılarım olunca korkuyorum acaba dr temizleyemedimi orada bi şeyler mi kaldı diye şüpheleniyorum. Allah kimseye böyle bi şey yaşatmasın. Hem psikolojik açıdan hemde fizyolojik açıdan çok zor bir şey.

merhaba kızlar bende 2 ay önce dış gebe kaldı erken anlasıldıgı için ameliyata gerek kalmadı iğnelerle geçti ama yinede bir operasyon geçirdim osüre içinde parça aldılar kürtaj yaptılar falan.kan değerlerim enson 5 edüştü ve ben daha sonra dr gitmedim.Benimkisi sağ taraftaydı şuan bile ağrım oluyo ilişkiye girerken de agrı oluyo ve çok korkuyorum ya tekrarlarsa

Dört gün önce açık dış gebelik amaliyati oldum karnında çok şiddetli ağrı var yuruyemiyirum konuşamıyorum oksureniyirum bile basınç oluyir karnimda diye bu durum normal mi

Dört gün önce açık dış gebelik amaliyati oldum karnında çok şiddetli ağrı var yuruyemiyirum konuşamıyorum oksureniyirum bile basınç oluyir karnimda diye bu durum normal mi
Hatta 4 gün hastanede kaldım nefes almakta güçlük çekiyordum iç kanama olmuştu sanırım ondan kaynaklıydı. Kendiize dikkat edin bu süreçte..sizin de tüp alındı mı acaba.benim açık amelayatla tüp alındı.

Yok tüp zarar görmemiş alınmadı yani

Merhaba bende 1 ay önce dış gebelik ameliyati oldum ve sol tüpüm alındı ama iki gün önce şiddetli kasık ağrım oldu sol tarafta özellikle ve akintim çoktu doktor enfeksiyon olmuş olabilir dedi ama yine de korkuyorum böyle bisey yasadinizmj ağrı kesicilerle duruyorum ve enfeksiyon için ilaçlar kullanıyorum ilaçlar bitince doktora godicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…