Ben gibi dış gebelik geçirip ameliyat olan arkadaşları arıyorum. Daha yeni 14 şubat ta ameyliyat oldum. kötüydü yani. Sizde yardımcı olurmusunuz bu konuda :26:
Dikiş yerleriniz ne kadar sürede düzeldi ?
Ameyliyattan sonra Kasık ağrınız oldu mu?
Ne zaman adet gördünüz ?(ameyliyattan sonra)
Ve Nasıl korunuyorsunuz?
Doğum kontrol hapı işe yarıyor mu?
Ben gibi dış gebelik geçirip ameliyat olan arkadaşları arıyorum. Daha yeni 14 şubat ta ameyliyat oldum. kötüydü yani. Sizde yardımcı olurmusunuz bu konuda :26:
Ve Nasıl korunuyorsunuz?
çok geçmiş olsun sahnursah ,Allah bir daha hiçbirimize tekrarını göstermesin.
bende 3 aralıkta dış gebelik geçirdim. sezeryanla açık ameliyat oldum.
dikiş izleri duruyor ve orada bir hissizlik var halen.
kasık ağrısı ve şişlik en geç 1 ay gibi kalmadı.
ben tam 40 gün sonra adet gördüm.
geri çekme yöntemiyle korunuyoruz asla da bir sorun yaşamadık.
d.kontrol hapları zararlı o yüzden ben kullanma taraftarı değilim doğal yolu varken.
çok çok geçmiş olsun tekrar 10 gün sonra gibi adet görürsün canım
Ben canm bizzat yaşadm dış gebeliği.... Laporoskopi oldum amelytmmm 2 buçk saat surdu ve ardndn kornmdm yıne hamile kaldm ama maşsf duşk yaptm bnm 5düşüğüm varrdikişlerm 1ay sonra geçti
Ve Nasıl korunuyorsunuz?
22 ocakta dış gebelik nedeniyle açık ameliyat oldum.
kasık ağrısı, dikiş yerlerinin ağrısı, bir çok ağrı yaşadım ama sanırım en çok ruhumun ağrısı beni mahvetti.
tam 38 gün sonra regl oldum.
dikişlerim tamamen 3 gün önce geçti. yani yaklaşık bir ayda dikişler eriyor ama hala ağrılarım var, dikkat etmek lazım.
yasmin kullanıyorum. her gece yatmadan önce 11 gibi alıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
işe yarıyordur mutlaka. ama zaten eşim gerekli dersi aldığı için kendisi de dikkat ediyor.
zor çok zor, hepimize geçmiş olsun. allah kimseye bi daha göstermesin..
Ben canm bizzat yaşadm dış gebeliği.... Laporoskopi oldum amelytmmm 2 buçk saat surdu ve ardndn kornmdm yıne hamile kaldm ama maşsf duşk yaptm bnm 5düşüğüm varrdikişlerm 1ay sonra geçti
arkadaşım neden korunmuyorsun? ameliyattan sonra 6 ay boyunca korunman gerek, canına yazık değil mi yahu? ne kadar çok düşük yaparsan o kadar azalıyor şansın. sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek istiyorsan doktor kontrolünde gebe kalmalısın. nasıl bu kadar rahat davranıyorsunuz aklım almıyor..
Doktor ne diyorsa ne öneriyorsa onu uyguluyoorum ben korundm amlyttn snra 5ay ama kısmet olmaynca olmuyor ben rahat deilim yaşamayan bilemez çok zor zamanlar geciryrm pskoljım bozuldu emin ol rahat olup olmadgmı anlayamzsnn
Merhaba bende gecen yil dis gebelik gecirdim laparaskopik ameliyatla sol tupum alindi yukarida arkadasin yazdigi gibi bedenimde degil ama ruhumda actigi yaralar cok daha fazlaydi 1 yil sonra cesaret edebildim tekrar cocuk icin oncesinde rahim filmi cektirdim tekrarlama olmasin diye cok sukur ilk denememde hamile kaldim ama bir yip birdaha cocugum olmiycak diye hep huzursuzdum simdi bekliyrm bebisi saglikli sihhatli kucagima almaya ins.allah isteyen hic bir arkadasimin kucagini bos birakmaz
Canim bende iki gün önce oldum dis gebelikten amaliyat sağ tüpüm alındı bende bu soruların cevabını bulabilmek için girdim öyle okuyordum zor geçiyor benimki şuan ama yeni olmasına bağlıyorum yardimci olurmusun bana
Canim bende iki gün önce oldum dis gebelikten amaliyat sağ tüpüm alındı bende bu soruların cevabını bulabilmek için girdim öyle okuyordum zor geçiyor benimki şuan ama yeni olmasına bağlıyorum yardimci olurmusun bana