• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış gebeliğin kendiliğinden sonlanması yardımmm

evet sezeryanla aldılar sağ tüpümü inanırmısın o kadar acıdan sormadım bile neden olduğunu bitsin kurtulayım diye düşüdüm sadece o kadar yoruldum hala ölee şuan evde dinleniyorum ara ara uyuyorum sancım oluyor dikişlerden sıçrayarak uyanıyorum aynısı olaccak diyee fiziksel acı bir yana psikolojik sorunda yaşıyorsun güzel dileklerin için tşk ederim haftaya pşb kont var ozaman soracam neden olduğunu bende merak ettim şimdi burayada yazarım canım sebebini

Estetk dikis yapmadilarmi canm dikislerini neden aliyolar bu arada inanirmisin cektigin acilarin duygularin hepsini 1 ay once bende cektim iste allah bi daha vermesin boyle bi durum bende korkuyorum 2 cocukda boyle olcak diye

Son düzenleme:
Estetk dikis yapmadilarmi canm dikislerini neden aliyolar bu arada inanirmisin cektigin acilarin duygularin hepsini 1 ay once bende cektim iste allah bi daha vermesin boyle bi durum bende korkuyorum 2 cocukda boyle olcak diye
bende korkuyorum gece uyuyamıyorum sıçrıyorum bağırıyorum uykumda o kadar psikolojim bozulmuş düşün yanii rabbim inşallah bir daha yaşatmaz bunu yaşamamız gerekiyormuş yaşadık böle düşünmek lazım

devlet hastanesine gittimn üstü yapıştırma alt dikiş ipli sanırım iki tarafımda ip var pşb günü onlar alınacak entesana olan başımda dolunluk hssi var gözlerim ağrıyor kafaya Methotrexate yapılan iğneden olabilirmi yada narkozun etkisimi sonuçda birr hafta oldu ameliyat olalı tam bugün off ya normale dönmek istiyorum artık
,

bende korkuyorum gece uyuyamıyorum sıçrıyorum bağırıyorum uykumda o kadar psikolojim bozulmuş düşün yanii rabbim inşallah bir daha yaşatmaz bunu yaşamamız gerekiyormuş yaşadık böle düşünmek lazım

devlet hastanesine gittimn üstü yapıştırma alt dikiş ipli sanırım iki tarafımda ip var pşb günü onlar alınacak entesana olan başımda dolunluk hssi var gözlerim ağrıyor kafaya Methotrexate yapılan iğneden olabilirmi yada narkozun etkisimi sonuçda birr hafta oldu ameliyat olalı tam bugün off ya normale dönmek istiyorum artık
,

Canm ben 1 ay oldu daha yeniyeni kendime geldimhala dkkislerim sizliyo iyi bak kendine agir isler yapma yat dinlen iş felan yapma daha cabuk atlatirsin

merhaba ilk kez yazıyorum buraya 28 şubat en son regl dönemimdi 30 mart kanda gebelşk pozitif nisan 3 de kan değerim 395,74 nisan 8 deki kan değerim 2750 nisan 12 kan değerim 4695 ve bugün yani 15 nisan kan değern 3059 doktorum bebeğinin gelişimin durduğunu öldüğünü dış gebeliğin sonlandığını ve değierin düşeceğini söledi herhangi bir tüpde yırtılma iç kanma olma olasılığı olmadığını belirtti ilerleyen günlerde adte görebilecceğimi kanamam olabileceğini belirtti çok aşırı olursa gelmem gerek diğini söyledi adet gibi olursam pzt geelirsin dedi vucudun kendi kendine eriteceğini söyledi sorum bunu yaşayan varmı kanama kesin olurmu bu değer yükselmez dimi yeniden kafam karışık ilkkez böle bişeyle karşılaşdığımdan sizlere sormak istedim kendi kendine sonlanınca bu süreçte neler yaşanıyor haftaya pzt gene kan tahlili alacak ama ben yarın gene sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum bu durumu yaşanlar paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
canım bende senle aynı şeyi yaşıyorum şu an yumurtlama günümden 1 hafta sonra kanamam başlamıştı açık renk bazen koyukahve rengi adetim 2 hafta olmamıştı bitmesi 1 hafta boş ver deyip erteledim doktora gitmeyi eşimin ısrarıyla gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış bhcg yaptıralım dedi 70 falan çıktı 2 gün sonra 130 ama hep düzensiz kanama devam ediyordu doktor dış gebelik demişti degerler sonra 7-10 falan artıyo nerdeyse 3 doktora gittim 2 si kürtaj demişti son gittigim deger 227 düşük deger dedi doktor bu arada parça düşürdüm yoğun kanama ve şiddetli bir ağrıyla 18 gün kanamam sürdü doktor vücut atar dedi bekle dedi kürtaja ve iğneye gerek yok dedi hafta da bir bhcg yaptır degerlerin düşecek dedi vücut kendisi atmaya çalışırmış rahmin temizlenmiş bekle dedi ama bizim burda yapılan bir kür var süt ve maydanoz kaynatıp bir kaba koyup üstüne oturuyorsun üstüned battanyayı sarıyorsun vücuttaki iltihabı atarmış dış gebelik yaşayan bir arkadaşımdan öğrendim onun iç kanaması olmuş 1 yıl gebe kalamamaıştı bunu uyguladığı ay gebe kalmış birde ahmaet marankinin kürü var onu uygulayacam brokoli kürü bakalım sende yap istersen canım bakalım faydasını görürsem yazarım buraya Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Selam kızlar konu eski ama ben de şu an garip bir durumdayım. Adetin 16. günü kahverengi leke ile başladı hikayem. Adete 3 gün kala hcg 310 iki gün sonra 408, ondan bir gün sonra 350 oldu. Rahimde kese göründü ama tüptede birşey var dediler. Yarın hcg'ye tekrar bakılacak. Umarım kimyasal çıkar...

rihlere gün veriyorlar. neyse ki lütfen[/QUOTE]

merhaba ilk kez yazıyorum buraya 28 şubat en son regl dönemimdi 30 mart kanda gebelşk pozitif nisan 3 de kan değerim 395,74 nisan 8 deki kan değerim 2750 nisan 12 kan değerim 4695 ve bugün yani 15 nisan kan değern 3059 doktorum bebeğinin gelişimin durduğunu öldüğünü dış gebeliğin sonlandığını ve değierin düşeceğini söledi herhangi bir tüpde yırtılma iç kanma olma olasılığı olmadığını belirtti ilerleyen günlerde adte görebilecceğimi kanamam olabileceğini belirtti çok aşırı olursa gelmem gerek diğini söyledi adet gibi olursam pzt geelirsin dedi vucudun kendi kendine eriteceğini söyledi sorum bunu yaşayan varmı kanama kesin olurmu bu değer yükselmez dimi yeniden kafam karışık ilkkez böle bişeyle karşılaşdığımdan sizlere sormak istedim kendi kendine sonlanınca bu süreçte neler yaşanıyor haftaya pzt gene kan tahlili alacak ama ben yarın gene sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum bu durumu yaşanlar paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Gecmis olsun oncelikle.kendi kendine nasıl sonlaniyor.bi ilac yada birsey ictiniz mi? Kanamaniz oldumu acaba yada agriniz?

anladım öyle değilmiş o.
bana doktorumun söylediği o şekildeydi
Kendiliginden atılab
canım benim kese gözükmedi dış gebelikdi ma saütarafım çok ağrıyor dr iç kanama olmaz dedi derdim o yoksa ağrısın kafayı yiyeceğim yaa değer düşdüğü içn gebelikde büyüme meydana gelmediği için iç knama ihitmalinde durmuyor ama işde gelde bana anlat onu sen bıktım artık dr gitmekden 2 haftadır doktordayım yaa

Gecmis olsun.sizin dıs gebelikti yanlis okumadiysam.kendiliginden mi gecti.sag kasik tarafi agriyor diye biliyrum agrilariniz gectiktek.sonrami doktora gittiniz?durumunuz neydi anlatirmisiniz

teşekkür ederim dün çok sancım oldu ama kanamam olmadı bu kanama ne zamn başlar değer sıfırlandığındamı dün gece dedim heralde iç kanama geçiriyorum ama geceye doğru azaldı en çokda sağ tarafım ağrıdı bu kanama olayı kafma takıldı tmm doktorum dış gebelik sonlandı yaşamıyor büyüme yok dedi ok de gerçi adam bunu dün dedi bugün 1 gün bende kanama yok yaa ee nasıl atacam ben onu eritir dedi vucut gerçekden vucut ertiiyyormuş kafam çok karışık yaşadıklarım normal süreçmi

Çok gecmis olsun.kasik agrisi ve kanama olursa vucuttan atmismi oluyor?

Ben ikinciyi yaşıyorum şuan kendiliğinden gidiyor dediler 1 yıl önce yine dış gebelik yaşadım çok sancılı oldu bu kez hiç öyle olmadı sadece bir hafta içinde sadece 2 kez ağrım oldu onun dışında gayet normal durumum ama sonuç dış gebelik rabbim bebek isteyen herkese nasip eylesin içinde benimde çok kötü bir psikoloji tekrar yaşamam inşallah

MErhaba bende dış gebelik le mücadele ediyorum şuan canım ama emin olduğum bir şey varsa oda normal gebelikten farkı yok inşallah sizinki normal bir gebelik olur Dr gitmeden bilemiyorsun Dr gidene kadar için rahat etsin istiyorsan sağlık ocağına gidip kan testi yaptırın değer yükseliyor sa sorun yok diye biliyorum

Suan senın ıcın olumsuz bır haber olabılır ama ınan cok sevındım durumuna.
Benım sol tupum acık olmasına ragmen (laparaskopıdekı mavı sıvı hıc engelsız gecıyordu tupten) 3 dıs gebelıgı de sol tupumde yasadım ve
en son alındı tupum hemen ertesınde kızıma hamıle kaldım.
Yanı basından sol tupum olmasaydı.. neyse oyle boyle oldu kızım cok sukur.
Senınkı tıkalıymıs, yanı bır sebep var ve sız bılıyorsunuz.
benım tuplerım saglıklı gorundugu ıcın (belkı suankı teknolojı yetersız ya da tuycukler hucreyı tasıyacak kadar hareketlı degıl...artık bılemıyoruz)
hep ust uste olumsuzluklar yasadık..gectı..
Senınkı de gececek.
Merhaba ben tupleimi baglatmistim tekrar çocuk isteyince normal açık ameliyat olup açtırdım ameliyatın üzerinden 2 yıl geçti rahim röntgeni çekildikten sonra hamile kaldım malesef dış gebelik oldu 1 yıl sonra 2 ci dış gebelik yaşıyorum acaba tüpleri actirdiktan sonra normal hamilelik yaşayan var mı ben çok korkuyorum tekrar anne olamamaktan

Back