- 23 Nisan 2012
- 997
- 2.435
- 333
Merhaba, benim 2 tüp bebek denemem var. 3. Denemeye hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldım. Ustune görme dedikleri sorunu yaşadım. Regli bittikten 5 gün sonra beta hcg 269 çıktı. 2 gün sonra 720 çıktı. Doktorumuz 5- 6 gün sonrası için randevu verdi. Çok uğraşıp olmayınca insan birazda korkuyor. Doktora gitmeden bir gün önce bir daha beta hcg baktirdim ve 2854 çıktı. Ne malesefki kontrolde kese gözükmedi. Ertesi gün tekrar kan bakıldı ve bu seferde 4487 çıktı. 2 hastane ve 3 farklı doktor baktı ancak kese veya kalp atışı hiç bir yerde gözükmedi. Daha önce geçirdiğim 2 ameliyat olduğu için ve kesede hiç bir yerde olmadığından 100 mg metotreksat yapıldı. Doz oldukça fazla genelde dış gebelikte değerler ikiye katlanmazmis. İğneden bir hafta sonra yeni bakılan beta hcg 12.294 çıktı. Doktorlar bebeğin sağlam olduğunu sadece yerinde cidden sorun yaşandığını söylediler. Tekrar 100 mg yapıldı. Bu cuma yeniden kan vericem. Ağrım var ancak dayanilmayacak boyutlarda degil. İkinci iğneden sonra su gibi bir kanama başladı. Öncesinde daha lekelenme gibiydi. Doktorlar binada regli kanaması değil dedi ve normal olduğunu belirtti.
İğneden sonra değerlerimiz ne zaman dusmeye başladı?
Kaç kere ne kadar doz iğne oldunuz?
Dış gebelikte sonra normal yolla hamile kalabildiği mi ve ne kadar sonra korunmayı bırakıp hamile kaldiniz?
İğneden sonra değerlerimiz ne zaman dusmeye başladı?
Kaç kere ne kadar doz iğne oldunuz?
Dış gebelikte sonra normal yolla hamile kalabildiği mi ve ne kadar sonra korunmayı bırakıp hamile kaldiniz?