Sağolasın canım Allah razı olsun inşallah öyledir sağlıklı bir gebeliktirDis gebelikte kanama da olur diye duymustum ama bilmiyorumki olumsuz dusunme kotu seyler getirme aklina dua et, bol bol su ic .yurt disinda saglik olayi cok kotu malesef turkiyede olsan en ufak bir problemde gun icinde problemimizi cozuyoruz elin kolun bagli oturuyorsun iste cok sinir bozucu
Canım bende hamileyim hamile olduğumu öğrenmeden önce de şiddetli bi kasık ağrım vardı özellikle sağ tarafta . Hala daha da var. Doktor normal dedi . seninde normaldir inşallah kötü düşünmeMerhaba hanımlar birkaç gün önce ovulasyon testi ile hamilelik öğrenebilir miyim diye bir konu açmıştım. Hamilelik testi de yaptım sonuç pozitif çıktı. Yurtdışında olduğumuz için randevu sistemi yüzünden doktor pazartesiye randevu verdi. Kasıklarımda özellikle de sağ tarafımda bir ağrı var ve sabit şekilde hiç geçmiyor. Bu ağrı sağ böbreğimde de ağrı yapıyor. Su içiyorum yeterince. Bu belirtilerden dolayı dış gebelik olmasından korkuyorum. Daha önce dış gebelik yaşayıp bu belirtileri yaşayanlar yardım etsin lütfen
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım bende hamileyim hamile olduğumu öğrenmeden önce de şiddetli bi kasık ağrım vardı özellikle sağ tarafta . Hala daha da var. Doktor normal dedi . seninde normaldir inşallah kötü düşünme
Sonuc ne oldu merak ettim? Bende ayni seyleri yasiyorum..İnşallah canım çok teşekkür ederimRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Konu sahibi ne yaptınız? Aynı durumla karsı karsıya olanilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.Merhaba hanımlar birkaç gün önce ovulasyon testi ile hamilelik öğrenebilir miyim diye bir konu açmıştım. Hamilelik testi de yaptım sonuç pozitif çıktı. Yurtdışında olduğumuz için randevu sistemi yüzünden doktor pazartesiye randevu verdi. Kasıklarımda özellikle de sağ tarafımda bir ağrı var ve sabit şekilde hiç geçmiyor. Bu ağrı sağ böbreğimde de ağrı yapıyor. Su içiyorum yeterince. Bu belirtilerden dolayı dış gebelik olmasından korkuyorum. Daha önce dış gebelik yaşayıp bu belirtileri yaşayanlar yardım etsin lütfen
Merhabalar 11 haftalik gebeyim cok sukur hersey normal ciktiKonu sahibi ne yaptınız? Aynı durumla karsı karsıya olanilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.
İşte bugun ultrasonla göremedi maalesef. Aynı zamanda beta hcg değerinde de biraz düşüş var. Kanamanı bekle, 2 günde bir de test yaptır dedi. Yüksek olasılıkla kimyasal gebelikmiş...Merhabalar 11 haftalik gebeyim cok sukur hersey normal ciktiDis gebelik icin cok siddetli bir agri ve kanama olmasi gerektigini soyledi doktor. Ama her agri ya da kanamasi olan dis gebe olacak diye de bir kesinlik yok. Agri rahim icindeki kese buyudugu icin normalmis ve leke seklinde bir kanamanin rahme yerlesme kanamasi da olabilecegi ihtimali var. Icinizi ferah tutun bol bol su icip ultrasonda gorene kadar stres olmayin. Insallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Aa cok uzuldumİşte bugun ultrasonla göremedi maalesef. Aynı zamanda beta hcg değerinde de biraz düşüş var. Kanamanı bekle, 2 günde bir de test yaptır dedi. Yüksek olasılıkla kimyasal gebelikmiş...
Çok tşk ediyorum sizeAa cok uzuldumHayirlisi buymus demek ki Rabbim tez zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin insallah dualarim sizinle ❤
Merhaba canim insallah dışgebelik değildir ama bende dışgebelik tanisi kondu ve sadece sol kasigimda agrilar sanki şişlik hissi veriyo 3 ay olacak hala bitmedi degerimin dusmesini bekliyorum beta hcg kan degerlerime bakiliyo cok sıkintilı gunler geciriyorum dışgebelik yaşayanlar sizinde surec uzun surdumu aylardir ağrilar sikintilarla geciyo yaşayanlar cvp larsaniz lutfenMerhaba hanımlar birkaç gün önce ovulasyon testi ile hamilelik öğrenebilir miyim diye bir konu açmıştım. Hamilelik testi de yaptım sonuç pozitif çıktı. Yurtdışında olduğumuz için randevu sistemi yüzünden doktor pazartesiye randevu verdi. Kasıklarımda özellikle de sağ tarafımda bir ağrı var ve sabit şekilde hiç geçmiyor. Bu ağrı sağ böbreğimde de ağrı yapıyor. Su içiyorum yeterince. Bu belirtilerden dolayı dış gebelik olmasından korkuyorum. Daha önce dış gebelik yaşayıp bu belirtileri yaşayanlar yardım etsin lütfen
İlaç verildi mi size düşürülmesi için?Merhaba canim insallah dışgebelik değildir ama bende dışgebelik tanisi kondu ve sadece sol kasigimda agrilar sanki şişlik hissi veriyo 3 ay olacak hala bitmedi degerimin dusmesini bekliyorum beta hcg kan degerlerime bakiliyo cok sıkintilı gunler geciriyorum dışgebelik yaşayanlar sizinde surec uzun surdumu aylardir ağrilar sikintilarla geciyo yaşayanlar cvp larsaniz lutfen
Merhaba. Çok geçmiş olsun. Haziran ayında kürtaj ve 2 doz iğneyle sonlandırıldı yaklaşık 1,5 2 ay sürmüştü benimki. İkinci şubat ayında tüpümün alınmasıyla sonlandırıldı. Umarım enn kısa sürede sağlığına kavuşur sağlıkla yeni gebelik yaşayıp bebeğini kucağına alırsınIlk once kurtaj yaptilar degerim dusmeyince iğne yapildi sonrasinda kan takipleri degerim dusuyo ama 4 kez acile gittim sancilar oluyo ve ice kanama oldugunu soyledi doktorlar vucut o kanamayi temizlemezse ameliyat yapacaklar dışgebelik yaşayalar sizinde bukadar uzun surdumu devamli ağrılarim var bitmedi biturlu
Kaç haftalık ken dış gebelik olduğunuz anlaşıldı bende yenı hamıleyım 5 haftalık ama henüz doktora gıtmedım ara ara kasıklarıma ağrı gırıyor böyle okuyuncada korktum acaba gıtsem mi yoksa bir hafta daha mi beklesem 6 haftadamı gıtsemMerhaba canim insallah dışgebelik değildir ama bende dışgebelik tanisi kondu ve sadece sol kasigimda agrilar sanki şişlik hissi veriyo 3 ay olacak hala bitmedi degerimin dusmesini bekliyorum beta hcg kan degerlerime bakiliyo cok sıkintilı gunler geciriyorum dışgebelik yaşayanlar sizinde surec uzun surdumu aylardir ağrilar sikintilarla geciyo yaşayanlar cvp larsaniz lutfen
gecmisolsun tup alınınca dogal yoldanhamile kalma ihtimaliniz oluyor muMerhaba. Çok geçmiş olsun. Haziran ayında kürtaj ve 2 doz iğneyle sonlandırıldı yaklaşık 1,5 2 ay sürmüştü benimki. İkinci şubat ayında tüpümün alınmasıyla sonlandırıldı. Umarım enn kısa sürede sağlığına kavuşur sağlıkla yeni gebelik yaşayıp bebeğini kucağına alırsın
Teşekkürler. Evet tek tüp ile hamile kalan bi çok kişi var. Ki doktorum hasarlı olan tüp alındığı için daha iyi olabileceğini söylüyor. Biz daha 3 aylık korunma süresindeyiz. Umarım güzel haberi yazabilirim burayagecmisolsun tup alınınca dogal yoldanhamile kalma ihtimaliniz oluyor mu