- 2 Temmuz 2010
- 3.161
- 1.515
-
- Konu Sahibi honeysuckle
Iki çeşidi varmis dikişli ve dikişsiz iltihap temizleme. Kapali olan dikişsiz yontemBenimde diş eti tedavisi olmam gerek sigortadan kagit bekliyorum corona tatil falan uzadi gelmedi kapali küretaj nasi bir tadevidir tam olarak
Tedavi süresince agri varmiydiBi donem bendede yogun iltihap vardi ben agiz kokusu olusunca farkettim.tedaviye gittigimde temizlik sirasinda o kadar kanama olurdu ki yarida birakirdik.3 seansta ancak bitti ama sonrasinda agri falan hic olmadi.tekrar doktora gidin bence belli ki tam temizlenmemis
Evet o yuzden uyusturup yapmislardi.Tedavi süresince agri varmiydi
Ileri boyutlarda acik ameliyat galiba insallah banada kapali tedavi uygular pembe dis eti istiyoyummmm saka bir yana ağrı icin tekrar gidin onca yaptiranin yorumunu okudum en fazla 5 gun cekmisler buyuk çoğunluğu ağrı sizi olmadığını yazmisIki çeşidi varmis dikişli ve dikişsiz iltihap temizleme. Kapali olan dikişsiz yontem
Gecmis olsun kiyamam sağlıkla doğar inşallahBende de çok ciddi diş eti kanaması var ancak hamile olduğum için tedavi alamıyorum ki zaten genetik de bir şey. Düzenli diş ipi kullanımı ve Paradontax diş macunu diş eti sorunlarımı çok rahatlattı diyebilirim. Belki tantum verde, majezik ve muadili gargaralar da işe yarayabilir. Ben faydasını görmüştüm.
Valla kesin çözüm neyse onu uygulayın böyle cekmektenseIleri boyutlarda acik ameliyat galiba insallah banada kapali tedavi uygular pembe dis eti istiyoyummmm saka bir yana ağrı icin tekrar gidin onca yaptiranin yorumunu okudum en fazla 5 gun cekmisler buyuk çoğunluğu ağrı sizi olmadığını yazmis
Yok onu demedim seans süresince hep agri varmiydi kac günde gectiEvet o yuzden uyusturup yapmislardi.
2 gun surdu sonra gecti.ilk gun cok agriyordu oyle boyle degilYok onu demedim seans süresince hep agri varmiydi kac günde gecti
Cok teşekkür ederimCok geçmiş olsun tekrar dr görüşün sıradan bir durum değil bu yarin ilk iş gidin çekilmez acı ta burdan hissettim
Geçmiş olsun 1 ay olacak gram azalmadı acisi2 gun surdu sonra gecti.ilk gun cok agriyordu oyle boyle degil
Merhaba, baya zaman geçmiş ama geçti mi sorununuz acaba? Bana da kuretaj işlemi yapılacak ve çöm endişeliyim.Geçmiş olsun 1 ay olacak gram azalmadı acisi