• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş eti...?

henry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
145
0
116
36
İstanbul
bayanlar doğumdan sonra sağ alt tarafta sadce yanyana 2 dişimin damaktan ayrıldığını farkettim daha önce böyle bir sorunum yoktu sallanmıyor sabit ama damaktan ayrılmış bi kısmı doğum doktorum süt yoğurt vs.. gibi besinleri tüketmediğimden bebek protein alamadığını ve benim proteinlerimi emdiği için olduğunu söyledi çok korkuyorum dişçiye gitmekten böyle sorunla karşılaşan varmı acaabaaaa.............?

Nasıl oluyor anlamadım, damaktan ayrı olup nasıl sallanmaz tuhaf bir durum bilmiyorumkismile

malesef cnm tamamen ayrılmadı iç kısım damakta dıştan bi kısmı ayrı duruyor:((

ya benimde ön alt dişimde oldu bu diş eti çekilmesi şimdi dişimde sallanıyor çok korkuyorum dişim çıkacak diye acaba bunun bi tedavisi varmıdır dişçiye gitsem iyi olacak.

doğumdan sonramı oldu seninde cnm benim dişim sallanmıyor ama sanırım onların çekilmesi lasım ama ben korkudan gitmiorum:(

Çok geçmiş olsun henry canım... Doğula bir ilgis mi varmış? Hmmm... Zararı yoksa ve sallanmıyorsa müdahale edileceğini pek sanmıyorumama pptya sene diş taşları oluşmuş olabilir, özellkle de dişeti kanaması da varsa... Bu durmda vakit kabetmeden gidip temizlet derim ve diş temiziğine özen göster.

Back