Dis eti sorunum !

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
0
İstanbul
merhabalar. Benim sorunum dis etlerim. oglumu 2 yil emzirdim ve bu sure icerisinde dis etimde sorunlar basladi. Dis etlerim cok kaniyordu,sisiyordu.Fircilayamiyordum surekli kaniyorlardi.Sonra dis etlerimi temizlettirdim, bazi curuklerimde vardi dolgu yaptirdim. Ama hala dis etlerim kaaniyo. dislerimi fircalarken,yada bazen sert bisey gelirse yine kaniyo. beni rahatsiz eden bi kokuda mevcut. Buarada hic vitamin icmiyorum. Sizden rica bu sorunu nasil halledeyim? yine doktora gitmeden? Bitkilerle gargara yapsam gecermi? Hangi vitaminleri tavsiye edersiniz? napmam lazim? cok uzuluyorum yardim edin nolur

geçmiş olsun...eğer ciddi anlamda bir iltihaplanma varsa ki öyle görünüyor bitkilerle falan geçeceğini sanmıyorum...yine dr tedavisi gerekir sanırım...vitamin olarakta c vitamini önemlidir diş etleri için...
bence bir diş eti hastalıkları uzmanına görünün.....

Merhabalar, diş eti sorunu ciddi bi sorun ve zamanla dişlerinizi kaybetmenize bile sebep oluyor. Zamanında benzer sıkıntılardan dolayı operasyon geçirmiştim. Ablamda da benzer sorunlar oldu ve üstelemedi, doktora geç gitmiş oldu, dişlerinde sallanmalar meydana geldi, şu anda dişleri çekildi implat takıldı, baya bir zor geçti tedavisi sürüyor. Bunları anlatmamdaki neden gözünüzü korkutmak değil ama önlemini almazsanız ilerde başınız çok ağrıyacaktır.Biran önce doktora görünün..çok geçmiş olsun..

cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. doktora gitmistim dis etlerimi temizlemisti baya derin bisekilde. ve bu bana baya pahaliya mal oldu. bide doktor disetlerimin cok hassas oldugunu ve tekrarlanabileceginide soyledi(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…