• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş eti sorunu

perimsin

yakışıklı oğlum büyüyor...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
940
131
123
Diş etlerim sürekli yara oluyor , çok ciddi yaralar değil ama hafif şişme kızarma şeklinde ve sıksık oluyor.Sizce nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyım? Vitamin eksikliği vs olabilirmi bilmiyorum.Yemek seçmeyen hemen her türlü yiyeceği tüketen biriyim.Şimdiden tesekkürler.

aynı sorun bende de oluyor, her boğaz enfeksiyonu yaşadığımda diş etlerim kaabrıp kızarıp acıyor

ileri yaşlarda diş eti çekilmesi yaşamaktan korkuyorum.

belki de hiç alakası yok birbirlerinden çok farklıdırlar, bu konudaki cahilliğimi aydınlatırsanız çok sevinrim.

Diş etlerim sürekli yara oluyor , çok ciddi yaralar değil ama hafif şişme kızarma şeklinde ve sıksık oluyor.Sizce nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyım? Vitamin eksikliği vs olabilirmi bilmiyorum.Yemek seçmeyen hemen her türlü yiyeceği tüketen biriyim.Şimdiden tesekkürler.

öncelikle diştaşı temizliği yaptırmalısınız.kış aylarında da b vitamini kullanmanızı öneririm

aynı sorun bende de oluyor, her boğaz enfeksiyonu yaşadığımda diş etlerim kaabrıp kızarıp acıyor

ileri yaşlarda diş eti çekilmesi yaşamaktan korkuyorum.

belki de hiç alakası yok birbirlerinden çok farklıdırlar, bu konudaki cahilliğimi aydınlatırsanız çok sevinrim.

boğaz enfeksiyonu ile beraber dişeti sorunu nu vucut direncinizin düşmesinden yaşıyorsunuz.enfeksiyon geçdiğinde herşey normale döner.ilerde dişeti çekilmesi sorunu yaşarmısınız bunu rontgen çekmeden söylemek zor

dişlerinizi düzenli bir şekilde günde iki defa 3 dakika fırçalamaya çalışın

Back