diş eti operasyonu kuretaj olacagim

nejlaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
20
2
44
Dis etlerimdeki enfeksiyondan dolayi periodontoloji uzmani küretaj yapacak.Yani derin dis temizligi.Insallah basarili bir operasyonla enfeksiyondan kurtulurum.Doktorum bu tedaviden sonra dislerimin aralarinin acilacagini dis koklerimin gozukecegini soyledi.Bu yuzden uzgunum.Kuretaj olan arkadaslar siz memnun kaldiniz mi?

Küretaj değil de bir tık üstü olan flap operasyonu geçirdim.İlk gün dikişlerden dolayı zor geçti.Sonrası oldukça rahat...Temizlikten sonra doktorununda söylediği gibi diş aralarında açılma oluyor ama sonuç olarak diş etlerin sağlığına kavuşuyor.Memnun olma durumuna gelirsek bu senin dişlerine ne kadar iyi baktığına bağlı ... Ben yaptıralı 2 ay oldu.Diş sağlığıma eskisinden daha fazla önem veriyorum ve tabı ki çok memnunum.Kanamalar yok , iltihaplara bağlı ağız kokuları yok.Dediğim gibi operasyon zorlu değil fakat sonrasında diş bakımına çok özen göstermelisin.Yoksa eski durumuna gelebilir.

Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.Evet opersayonun basarisi tamamen hastaya bagliymis.Agiz bakimina cok dikkat etmeli arayuz firca, dis ipi mutlaka kullanmaliymisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…