- 22 Ağustos 2009
- 14
- 0
bende bugün göründm bi periodontologa..küretaj dedi..aynı zamanda tel tedaviside görüorum ve gummy smile denilen gülüş söz konusu..o yzden pembe esttetikte yapılacak toplam 3 seans küretaj ve pembe estetik 900 lira dedi..szce fiyat nasıl?
arkadaşlar aylar once banada doktor küretaj gerektıgını soyledı ama korktugum ıcın yaptırmadım. sımdı ıse on dıslerımde hafıf bır sallanma hıssedıyorumkorkmaya basladım. bu küretajı ssk karsılıyor mu yoksa ılla para mı odıcez? ozel hastanede 600 lıra demıslerdı.
bide hıc bırınızde sallanma yok mu?
benimde diş etlerimde çekilme ve sallanma başladı dr küretaj yapılması gerektiğini söyledi işlemi tüm dişler için 4 seansa böldü ücret olarak 2.000tl istendi.
(TDK)küretaj ücretini bir diş 30tl olarak belirlemiş buda 840tl yapıyor,bir başka özel hastane ise 45 lira diyor buda 1260tl'ye tekabül ediyor.bir çok yerdede fiyatlar bu şekilde değişiyor en yüksek fiyat isteyen 55tl dedi ama yinede benim doktoruma yetişemediler
bu doktorada güveniyorum ama bu sebeblerden dolayı çok kararsız kaldım ......siz ne düşünüyorsunuz??????(((
Benn de bu perşembe gidicem. Bana iki seans dedi, anestezi de uygulayacakmış. Benim korkum çok kanama olur mu ya da daha sonra dişte bir sallanma meydana getirir mi? Çünkü diş köküne kadar iniyor değil mi?merhaba,
ben 4 gün önce küretaj oldum 12 dişimden, 6 adet anestezi uygulandı. ardından diş taşları temizlendi. son olarak ta kazıma işlemi yapıldı. dikişe gerek duymadı doktor. tek seferde yapıldı herşey. antibiyotik verdi. günde 4 kez dişlerini fırçala dedi doktor, 2 kez gargara, akşamları diş ipi, ve çok yumuşak bir diş fırçası önerdi. dediği herşeyi uyguladım. 10 gün sonra kontrole gidicem. diş etlerimde hemen etkisini hissettim. diş eti kanamam durdu, koku sıfır. neden daha önce gitmedim diye kızıyorum kendime.
fiyat da merak edecek olursanız ben 12 dişime 720 lira verdim.
sağlıcakla kalın!
canım nereye gidiyorsun,bende bir yer arıyorumBenn de bu perşembe gidicem. Bana iki seans dedi, anestezi de uygulayacakmış. Benim korkum çok kanama olur mu ya da daha sonra dişte bir sallanma meydana getirir mi? Çünkü diş köküne kadar iniyor değil mi?
Çapa tıp fakültesi ne gidiyorum canımcanım nereye gidiyorsun,bende bir yer arıyorum
Sağol canım. Peki çok kanaman oldu mu? Bid e ben daha sonra dişte sallanma olmasından korkuyorum.geçmiş olsun arkadaşlar aynı işlemi bende yaptırdım ama benim dişlerim küçük göründüğü için boyunu uzatma amaçlı yaptı uyuşukluğu geçtikten sonra biraz sızlıyo sadece 3-4 günde tamamen geçti acısı falan kalmadı. tek önerim paradontax kullanın iyileşmesine fazla fazla katkıda bulunuyo. hepimize geçmiş olsun tekrardan
Kesinlikle diste sallanma gibi seyler olmuyo zaten kestikten sonra dis etlerinin uzerine sakiz gbi bisey yapistriyolar 2 3 gün kaldi bende sizin cok kesilirse eger 1 hafta kalabilir . O da yarabandi gibi bisey kolayca pekismesini sagliyo ama pek korkulcak bisey yokSağol canım. Peki çok kanaman oldu mu? Bid e ben daha sonra dişte sallanma olmasından korkuyorum.
Bugün gittim ilk seansı yaptı, sadece üstler. Ama sonrasında hiçbirşey yapıştırmadı. Eve gelene kadar sızıntı şeklinde kanamam oldu ama şu anda hafif bir ağrı haricinde bişey yok çok şükür. İkinci seansı da iki hafta sonra yapacakmış. Ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Kesinlikle diste sallanma gibi seyler olmuyo zaten kestikten sonra dis etlerinin uzerine sakiz gbi bisey yapistriyolar 2 3 gün kaldi bende sizin cok kesilirse eger 1 hafta kalabilir . O da yarabandi gibi bisey kolayca pekismesini sagliyo ama pek korkulcak bisey yok
Rica ederim ben yapisirilmasi gerek diye biliyorum. Benim cok az ve tek seans kesildigi halde yapistirdi. Peripak mi ne oyle biseydi adi ama bi sorarsinz isterseniz gidince tekrardan geçmiş olsunBugün gittim ilk seansı yaptı, sadece üstler. Ama sonrasında hiçbirşey yapıştırmadı. Eve gelene kadar sızıntı şeklinde kanamam oldu ama şu anda hafif bir ağrı haricinde bişey yok çok şükür. İkinci seansı da iki hafta sonra yapacakmış. Ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.