Merhaba,
Ben dişlerimi temzilettim,korkunç derece kanama var,damağımın bır noktasına fırça değdiği an dehşet kanıyor,ekmeğim bıle kan,dişçiler temızlıyor,ama başka birşey yok dıyor,ağzımda kokuda var,bunu benı çok üzüyor,32 yaşındayım,kendımı bıldım bılelı kanıyor,ne yapmam lazım
Merhaba,
Ben dişlerimi temzilettim,korkunç derece kanama var,damağımın bır noktasına fırça değdiği an dehşet kanıyor,ekmeğim bıle kan,dişçiler temızlıyor,ama başka birşey yok dıyor,ağzımda kokuda var,bunu benı çok üzüyor,32 yaşındayım,kendımı bıldım bılelı kanıyor,ne yapmam lazım
şeker rahatsızlığınız yada ağızdan nefes alma sorununuz varmı.ağızda bulunana başka iltihaplı ve çürük dişlerde kanama yapar.biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz
Merhaba,
fırçalamanızda bir eksiklik var demekki,mutlaka 3 dakika fırçalama yapmaya özen gösterin.ayrıca diş aralarını temizleyebilmeniz içinde diş ii kullanarak desteklemeniz gerekiyor