• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş eti hastalıklarına bitkisel çözüm

seda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
10
0
86
Kayseri
diş eti çekilmesi ve diş etindeki renk deişimleri için diş etine kekik yağı sürülmesi çok iyi sonuç veriyor. ancak çok yakıcı. kulak çöpüne damlatıp diş etlerine sürülürse daha az yanıyor en azndna dudaklara değmediği için kormuş oluyoruz. gün aşırı yapmakta yarar var. ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.

ben de burdan öğrenmiştim aldım kekik yağı bi kere sürdüm çok yandı ağzım bi daha da cesaret edemedim.ama elimle sürmüştüm.kullanmak istiyorum aslında senin dediğin gibi denicem.yarın da dişçiye gidicem korkunun ecele faydası yok.biran önce tedavi ye başlamak lazım.

diş eti çekilmesi ve diş etindeki renk deişimleri için diş etine kekik yağı sürülmesi çok iyi sonuç veriyor. ancak çok yakıcı. kulak çöpüne damlatıp diş etlerine sürülürse daha az yanıyor en azndna dudaklara değmediği için kormuş oluyoruz. gün aşırı yapmakta yarar var. ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.
ilk defa duydum benim diş etlerim morardı hemen denicemm inş. eski rengine döner

Back