• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş eti estetiği yaptırdım ;)

elifos

''O'' benim dünyam...
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
196
1
66
Ankara
Arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum.Bugün tam 1 hafta oldu diş eti estetiği yaptırdım.Sorularınız varsa sorabilirsiniz çünkü ben konuyu araştırırken çok fazla bilgi bulamadım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım ;)

Arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum.Bugün tam 1 hafta oldu diş eti estetiği yaptırdım.Sorularınız varsa sorabilirsiniz çünkü ben konuyu araştırırken çok fazla bilgi bulamadım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım :KK66:
Merhaba bende dış eti estetiği yaptırmak istiyorum siz nerde yaptirdiniz ve fiyatı ne kadar acaba

Ben Ankara'da Sinerji diş kliniğinde yaptırdım canım ortodonti tedavisi sonrası olduğu için herhangi bir ücret ödemedim

Ben Ankara'da Sinerji diş kliniğinde yaptırdım canım ortodonti tedavisi sonrası olduğu için herhangi bir ücret ödemedim
Canım benim de ortonti tedavim geçtiğimiz aralık ayında bitti. Ancak tedavime bu uygulama dahil değildi. Diş etlerim fazla görünür, ben de yaptırmak istiyorum bir an önce... Tahmini ne kadardır acaba? Bir de çok kanama oldu mu ?

Back