Diş eti çekilmesi

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar diş eti çekilmesi sorunu yaşamaya başladım ne kullanmalıyım ne iyi gelir

diş hekimliğinde okuyorum ben 4.sınıftayım.yapılabilecek en iyi şey bi doktora başvurmak.eğer şehrinde diş fakültesi varsa oraya gitmeni tavsiye ederim.evde kendi kendine tedavi edebileceğin bi hastalık değildir.ciddi boyutlara ulaşmadan önce hallet derim

emin ol çok şeker varlıklarız korkman çok doğal bi önyargı var maalesef. sana şunu söyliyim beş yaşında hastalarım oldu hiç sesini çıkarmadan koltuğuma oturan.gözünde çok büyütme

emin ol çok şeker varlıklarız korkman çok doğal bi önyargı var maalesef. sana şunu söyliyim beş yaşında hastalarım oldu hiç sesini çıkarmadan koltuğuma oturan.gözünde çok büyütme

=)) öle bi gelenek var bizlerde heralde dişçi korkusu :) gzüel bi dişçi nasıl bulcaksam artık etraftanda duyuyoruz mesela ablam ilk özele gitmişti memnundu sonra bide sigortaya gideyim dedi acıdan duramadım dedi kadın yüklenmiş resmen korkmam doğal brz =) diş eti çekilmesi de brz var önceden kanardı fırçalarken şimdi o yok mesela ama çekilme duruyo alt dişlerde var =(

evet her zaman anlayışlı olmuyor meslektaşlarım özellikle devlette olanlar sanırım yoğunluk nedeniyle hastayla çok ilgilenemiyorlar.özel bu açıdan daha rahat.ağız hijyenine dikkat etmen kadar mesela dişlerini nasıl fırçaladığında önemli.sanki bir yeri süpürüyormuş gibi düşün.üst çene için yukarıdan aşağıya alt çene içinde aşağıdan yukarıya doğru hareket yapmalısın.ve tabiki diş ipi kullanmak çok önemli.şayet dişlerinin arasına diş ipini yerleştirdiğinde çıkarırken bi takılma oluyorsa muhtemelen orada diş taşı vardır ve diş eti çekilmesinin sebeplerinden biridir.diş taşları en çok alt ön dişler bölgesinde oluşur.mutlaka hekime gidip temizletmelisin derdine derman bizleriz

çokk tşk ediyorum sana bide açıyolar ya ağzını mesela uğraşıyo tabi o esnada yutkunmadan insan nasıl durcak yaw =) can yakıcı bi operasyon mu bu bide önceden diş taşı vardı baya yoğun düzene sokmuştum fırçalamayla gözle görülür bi azalma oldu çooookk az kaldı ama çekilme var işte onun için gitmek zorundayım galiba ilgin için tşkler cnm =)) bide iyi doktor bulmaya kaldı iş =))

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)merak etme acılı bir tedavi değil.en yakın zamanda git

cnm sen burdayken onuda sorayım bari =) diş macunu olarak tavsiye edebileceğin bişi varmı taş için diş etleri fln ne diyosun bukonuda

taşları temizleyecek bi diş macunu yok tatlım:)diş macununun çok da bi önemi yok.önemli olan düzenli fırçalamak doğru fırçalamak ve diş ipide kullanmak.diş ipi olarak oral b yi tavsiye ederim.diş macunu da kişisel fikrim olarak sensodyne çok beğeniyorum.nanelisi baya iyi

tşk ederimmmm =) parodontax a ne diyosun onu kullanıyodumda bisüredir bide colgate

merhaba
diş eti çekilmesi tedavisi için istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir doktor hastane var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…