• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis eti cekilmesi

HanDenizz

Kadere olan razılığım.Yazana olan aşkımdandır.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
335
4.226
63
Slm kızlar bayadır ön dişimde et çekilmesi vardı çok garip dün gece bi rüya gördüm o dişimden aşırı kan geliyordu birden uyandım ve garip ki aynı diş etim hafif şişmiş ve aşırı derecede ağrı vardı doktora gittim ilk et çekildiğinde diş ipi kullan dedi malesef baya ilerledi ve az az sallanmaya başladı aynı durumdan muzdarip olan var mı bitkisel yada evde yapabileceğim şeyler.

Bende de aynı problem var alt ön 2 dişim sallanmaya başladı ve yavaş yavaş dağılıyormuş gibi hissediyorum ben 3 doktor gezdim çekilmesi lazım dedi bende ne kadar kalirsa iyi dedim ve 3 ay somra düğünüm var😥😥

24 yaşındayım ve 1 buçuk senedir falan var aksine birde dişlerime çok özen gösteririm elimden geldiğince sigara kullanıyordum ondan şüpheleniyorum ama dış tatarların varsa oda büyük ölçüde etkiliyor

24 yaşındayım ve 1 buçuk senedir falan var aksine birde dişlerime çok özen gösteririm elimden geldiğince sigara kullanıyordum ondan şüpheleniyorum ama dış tatarların varsa oda büyük ölçüde etkiliyor
Genetii degilse korkma... nebicim doktor onleyici islem yapsin.. resmen baya sallaniyormu? Baslangic olunca sallanmiyor cunki

Ufak ufak sallanıyor hiç bir önermeleri olmadı hemen çekilecek dediler dış macunumu falan değiştim umarım iyi gelir
Cok sacma.. ablamdada var bizimki genetik yani daha zor. Ana diş gibi hic bir dis olmaz diye uzatmaya bakiyorlar. Benimki sallanmiyor fakat dis etlerim tum cekildi ve inci gibi disim var iken git gite deforme oluyor

Benimde aynı şekildeydi canim bu yaşıma geldim bir kere bile diş ağrısı çekmedim hindistan cevizi yağı iyi geliyor diyorlar ama daha kötü yapar diye korkuyorum

Benimde aynı şekildeydi canim bu yaşıma geldim bir kere bile diş ağrısı çekmedim hindistan cevizi yağı iyi geliyor diyorlar ama daha kötü yapar diye korkuyorum
Benimki genetik oldugu icin .. temizlense bile kendi kendine yeniden iltihaplaniyor ve dis tasi olusuyor. Ama genetik olmayanlarda duzelir bence ya..tabi salanan dislere care yoktur. Ama diger dislerini kurtarabilirsin bence

Benimki genetik oldugu icin .. temizlense bile kendi kendine yeniden iltihaplaniyor ve dis tasi olusuyor. Ama genetik olmayanlarda duzelir bence ya..tabi salanan dislere care yoktur. Ama diger dislerini kurtarabilirsin bence
Şimdi yeni burun ameliyati oldum tam olarak ağzımı açamıyorum umarım düğüne kadar bi sorun olmaz ama bi daha dis etleri geri gelmezmis

Şimdi yeni burun ameliyati oldum tam olarak ağzımı açamıyorum umarım düğüne kadar bi sorun olmaz ama bi daha dis etleri geri gelmezmis
Aynen oyle ama en azindan oldugu halde durabilir. Bu yasta disin salanmasi cok uzucu... salanmadan gitseydin keske doktora

Merhaba biraz geç oldu ama benim de diş etlerimde çok kanama ve şişlik vardı.Doktorum benim yapacağım birşey yok deyip tıp fakültesine yönlendirdi.Orda küretaj denilen bir operasyon geçirdim.Damaklarımın altları diş taşlarından temizlendi.İstediğiniz kadar bakın dişin yapısından dedi doktor.Daha sonra annem biryerde okumuş diş etlerine susam yağı iyi gelir diye.Gerçekten kanama olduğunda bir kere pamuk çubuğuyla sürmem yetiyor.Diş doktorum bile çok şaşırdı sen bu dişleri nasıl düzelttin diye.

Back