• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş eti çekilmesi

suzannngurr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
10
0
1
diş eti çekilmesiyle ilgili internette arama yaparken tanfer klinikte box tekniği ile kaybolan kemik ve diş eti dokusunun yeniden getirildiğini okudum. aynı zamanda diş estetiği de yaptırmam gerekiyor kliniğe gidenler iyi midir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

diş eti çekilmesiyle ilgili internette arama yaparken tanfer klinikte box tekniği ile kaybolan kemik ve diş eti dokusunun yeniden getirildiğini okudum. aynı zamanda diş estetiği de yaptırmam gerekiyor kliniğe gidenler iyi midir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
merhaba ceren ben gömük 20 yaş dişimi çektirdim ne bir şişlik ne bir ağrı hissetmedim. Tanfer Klinikte çalışan cemile hanım ellerine sağlık gerçekten tavsiye ederim. hiç düşünmeden git.temiz ve hijyenik bir ortam.

merhaba ceren ben gömük 20 yaş dişimi çektirdim ne bir şişlik ne bir ağrı hissetmedim. Tanfer Klinikte çalışan cemile hanım ellerine sağlık gerçekten tavsiye ederim. hiç düşünmeden git.temiz ve hijyenik bir ortam.
Merhaba Öznur Hanım tavsiyeniz için teşekkür ederim.bende bir çok yerden tanfer kliniğe dair yorumlar ve mesajlar okudum ve daha olmusuz bir şeye rastlamadım. en azından bir muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum.

Back