MERHABA KIZLAR BENİM KARDEŞİM 20 YAŞINDA BİR KAÇ YILDIR DİŞ ETİ ÇEKİLMESİ VAR ANCAK SADECE DOKTORLAR DİŞ TAŞLARINI TEMİZLİYORLAR ve DÜZENLİ FIRÇALAMASINI DİŞ İPİ YAPMASINI SÖYLEYEREK TEDAVİ OLACAĞINI SÖYLÜYORLAR. BUNLARIN HEPSİ DÜZENLİ YAPILIYOR. ANCAK DİŞ KÖKLERİ YAVAŞ YAVAŞ GÖZÜKMEYE BAŞLADI. BÖYLE PROBLEMİ OLUP DA ÇÖZÜM BULAN İLERLEMESİNİ DURDURANLAR VAR İSE YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ?
çapa istanbul diş hastanesi ne gitti orda da 6 ayda bir gidip temizleme yapıldı sürekli bakımını yapar güngören deki diş hastanesine gitti antibiyotik ve vitamin verdi diş taşı temizliği yaptı sonuç yok ilerleme var
MERHABA KIZLAR BENİM KARDEŞİM 20 YAŞINDA BİR KAÇ YILDIR DİŞ ETİ ÇEKİLMESİ VAR ANCAK SADECE DOKTORLAR DİŞ TAŞLARINI TEMİZLİYORLAR ve DÜZENLİ FIRÇALAMASINI DİŞ İPİ YAPMASINI SÖYLEYEREK TEDAVİ OLACAĞINI SÖYLÜYORLAR. BUNLARIN HEPSİ DÜZENLİ YAPILIYOR. ANCAK DİŞ KÖKLERİ YAVAŞ YAVAŞ GÖZÜKMEYE BAŞLADI. BÖYLE PROBLEMİ OLUP DA ÇÖZÜM BULAN İLERLEMESİNİ DURDURANLAR VAR İSE YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ?
Ben de aynı sorunla yaklaşık 15 yıldır yaşıyordum.Arada diş taşları temizleniyor ve düzenli fırçalamam öneriliyordu.Fakat çözüm olmadı ve günden güne dişlerimin görünen seviyesi artmaya başladı.Sonunda bir arkadaşımın tavsiyesi ile doktora gittim ve dün ameliyat oldum.Diş etlerinin diplerinden ameliyat ediyor ve dikiş atıyorlar.Sadece iğne ile uyuşturmada biraz acıyor.Ama daha sonra hissetmiyorsun.Dün sol alt ve üst komple ameliyat olmama rağmen şu an ağrım yok çok şükür.Antibiyotik kullanıyorum.Haftaya dikişler alınıp sağ taraf komple olacak.Korkacak kadar değil merak etmeyin.