- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Bulutumsu123
-
Hayır daha 16 yaşındayım cinsel birşey yaşamadım sıktikca iltihap cikti ve inmeye başladı yavas yavas bir hafta önce felanda kıl dibi iltihabı oldu bu onun gibi birsey değil
YaniYeni üye 16 yaşında ilk mesaj.
Bactroban pomad var antibiyotikli krem bu tur uç vermemis sivilce ciban gibi seylere birebirdir. Evde hep bulundururum. Ayni yerde bir kac defa benimde basima geldi. Genelde adet donemime yakin cikar.Merhaba
Dış dudakta nohut büyüklüğünde şişlik çıktı sivilce gibi ucu yok ama sıkınca biraz iltihap gibi bir şey çıkıyor ne yapmalıyım kendiliğinden geçer mi neden çıkar biliyosanız yardim edin lütfen yaşım 16 kimseye soramadım yardımcı olursanız sevinirim
Eğer uçuksa bactroban işe yaramaz.Bactroban pomad var antibiyotikli krem bu tur uç vermemis sivilce ciban gibi seylere birebirdir. Evde hep bulundururum. Ayni yerde bir kac defa benimde basima geldi. Genelde adet donemime yakin cikar.
Konu sahibi ben degilim :)) ama gercektende bactroban super bir krem. Mikrop kapmasinida engelliyor. Derinde olan apseleri deri yuzeyine cikartiyor.Eğer uçuksa bactroban işe yaramaz.
Sen en iyisi bi doktora git güzelim. Utanılacak bir şey yok. Doğru tedavi uygulanmazsa zor geçer, geçse bile tekrarlayabilir. Biz buradan ne desek boş.
İlk cümle size, devamı konu sahibineydi :)Konu sahibi ben degilim :)) ama gercektende bactroban super bir krem.
Eee ne olmuşYeni üye 16 yaşında ilk mesaj.
Acayip bı konu acmamis ki :)Yeni üye 16 yaşında ilk mesaj.
Yaniyıllardır bu anı bekliyor gibisiniz..
Niye bu kadar rahatsız oldunuz?Yeni üye 16 yaşında ilk mesaj.
Genital bölgedeki sivilceye mi?Lokumu ortadan kes şiş bölgenin üstüne bantla yara bandı yada gazlı bez bandıyla. Bir gece fln kalırsa sabah içi boşalır. Geçmiş olsun fıstık
utanmış yazamamış heralde daha 16 yaşındaGenital bölgedeki sivilceye mi?
Evet tabiki. Çok bilinen bi yöntemdir bu. Kıl dönmesi değilse yani ne bileyim kıl dibi enfeksiyonu oluştuysa mesela (ki bu olabiliyor) hemen boşaltır. Kıl dönmesi ise zaten enfeksiyon artar. Yani mesela siyah nokta da buna sebep olabilir vucudun herhangi bi yerinde. Lokum candır:)Genital bölgedeki sivilceye mi?
iyi de yorumu konu sahibine yazmadım ki, lokum kes yapıştır bir gece beklet diyen bi üyeye söyledim.utanmış yazamamış heralde daha 16 yaşında
Pordon üsteki yoruma bakmadımiyi de yorumu konu sahibine yazmadım ki, lokum kes yapıştır bir gece beklet diyen bi üyeye söyledim.
Bu yüzüde iyi geliyor mu?Konu sahibi ben degilim :)) ama gercektende bactroban super bir krem. Mikrop kapmasinida engelliyor. Derinde olan apseleri deri yuzeyine cikartiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?