• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış dudakta şişlik

Büyürse doktora git ama tahminim yap bezesi falandır sıktıkça bir şey çıktı diyorsun. Çokta elleme mikrop kaparsın.

Merhaba
Dış dudakta nohut büyüklüğünde şişlik çıktı sivilce gibi ucu yok ama sıkınca biraz iltihap gibi bir şey çıkıyor ne yapmalıyım kendiliğinden geçer mi neden çıkar biliyosanız yardim edin lütfen yaşım 16 kimseye soramadım yardımcı olursanız sevinirim :110:
Bactroban pomad var antibiyotikli krem bu tur uç vermemis sivilce ciban gibi seylere birebirdir. Evde hep bulundururum. Ayni yerde bir kac defa benimde basima geldi. Genelde adet donemime yakin cikar.

Bactroban pomad var antibiyotikli krem bu tur uç vermemis sivilce ciban gibi seylere birebirdir. Evde hep bulundururum. Ayni yerde bir kac defa benimde basima geldi. Genelde adet donemime yakin cikar.
Eğer uçuksa bactroban işe yaramaz.

Sen en iyisi bi doktora git güzelim. Utanılacak bir şey yok. Doğru tedavi uygulanmazsa zor geçer, geçse bile tekrarlayabilir. Biz buradan ne desek boş.

Eğer uçuksa bactroban işe yaramaz.

Sen en iyisi bi doktora git güzelim. Utanılacak bir şey yok. Doğru tedavi uygulanmazsa zor geçer, geçse bile tekrarlayabilir. Biz buradan ne desek boş.
Konu sahibi ben degilim :)) ama gercektende bactroban super bir krem. Mikrop kapmasinida engelliyor. Derinde olan apseleri deri yuzeyine cikartiyor.

Lokumu ortadan kes şiş bölgenin üstüne bantla yara bandı yada gazlı bez bandıyla. Bir gece fln kalırsa sabah içi boşalır. Geçmiş olsun fıstık

Genital bölgedeki sivilceye mi?:KK57:
Evet tabiki. Çok bilinen bi yöntemdir bu. Kıl dönmesi değilse yani ne bileyim kıl dibi enfeksiyonu oluştuysa mesela (ki bu olabiliyor) hemen boşaltır. Kıl dönmesi ise zaten enfeksiyon artar. Yani mesela siyah nokta da buna sebep olabilir vucudun herhangi bi yerinde. Lokum candır:)

Back