Diş dönemi

Symskrci

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
12
5
1
29
Kızım 18 Nisan doğumlu ve şuan 3 buçuk aylık 4 olacak biraz keyifsiz elleri ağzında doymadigini düşündüm ama sanırım huzursuzluğu dişlerinden dolayı çok erken değil mi dış için ishal gibi dün kakasını yapmadı bugün yaptı hafif yeşil renkteydi yardımcı olur musunuz doktora goturcem yarın da devam ederse

4 ayda başlıyor zaten benim ikizlerim 10 aylik oldular oğlanın 4 yukarıda altta 2 tane olmak üzere çıktı. Kızında üstleri 1 tanesi yeni patlıyor alt 2 olmak uzere 3 tane var. Benimkilerde 4. Aya girdiğimizde başlamıştı. Fakat alt dişlerin çıkması 6. Ayı bulmuştu. Hep kaşınıyordu damaklari. Doktorum.ozamanlar normal demişti. Sizinkide sanırım kaşınıyor eline yumuşak diş kasiyicilaei var verebilirsiniz. Yada doktora gittiginizde o size jel filanda verir bana vermişti rahatlatıyor damaklari Allah yardımcımız olsun

İlk alt dişleri mi çıktı , benim de 4 ay 26 günlük oğlum var.bir kaç gündür çok huysuz iki parmağını alt dislerinin oraya hunharca sürtüyor, durduk yere ağlama krizine giriyor

İlk alt dişleri mi çıktı , benim de 4 ay 26 günlük oğlum var.bir kaç gündür çok huysuz iki parmağını alt dislerinin oraya hunharca sürtüyor, durduk yere ağlama krizine giriyor
Evet ilk alt disleri cikti. altlar sizin aylarda başladı kasinmaya 6. Aya kadar anca cikti özellikle oğlumda. Huysuzluk olur, uyumak istemez, beslenmek istemez çünkü huzursuz oluyorlar. Bazılarına ateş bile yapar. Maalesef ilk çıkana kadar böyle oluyor. Bitanesi patlasa rahatlar artık. Böyle huysuz olmaz. Yani bütün dişler çıkana kadar böyle olmuyor. Jel filan var bebekler için eczaneye sorun bana doktor vermişti o hep ağrısını alıyor hemde dişin patlamasına yardımcı oluyor. Baktınız çok huysuz hiç uyumuyor v.s calpol verebilirsiniz rahatlar agri.kesici sonuçta benim.doktorun önerileriydi bunlar. Tabi.kendi.doktorunuz da danisirsaniz daha iyi olur. Hem.muayne.eder.

Teşekkür ederim sizin jelin adı neydi acaba

Nurse harveys, bide tetagil granül. Ama jel daha iyi sürülüyor

Bende aynı şikayetler ile doktora götürdüm. Elleri sürekli ağzındaydı ve bol miktarda salya akıtıyordu. Doktor diş etlerine sürmem için jel verdi, dişi çıkabilir dedi. Jeli sürünce baya rahatlıyor. 2 hafta önce de dişi çıktı, yani 3.5 aylık iken

Bende götürdüm dış çıkacak dedi ama herhangi bi ilaç vs vermedi diş etleri kabarık 1 aya çıkar dedi maşallah erkenci kuş sizinki

Diş dönemleri için doğal taşlardan bebekler için diş kolyeleri oluyor, ağrıyı azaltan..
Belki deneyebilirsiniz...

Valla iyi geliyor gibi ama tabikide çocuğun huyu nedir ona bağlı bence evet evet erkek kardeşimiz koparttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…