- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
olabilir keşke sonradan aklım başıma gelmese ben hep böyleyim takılır kalırım o anda neden sormadım kiBen hep devletin diş hastanesine giderim ve ciddi iyiler diş filmide hep çekiyorlar arkadaş denk gelemedi galiba
İlk hafta ağrı normaldir. Daha uzun süre ağrı varsa doktora tekrar gidin. Geçmiş olsundaha önce diş doktoruna gitmemiştim dişlerimde işlem hiç yoktu. Ancak sürekli ağrı yoktu, çürükler vardı ve dişlerimde zaman zaman hassasiyet yaşıyordum. ve diş doktoruna hiç gitmemiş olmanın huzursuzluğu vardı. büyük ihtimalle bir kaç dolgu yapılacağını düşündüm. devlet hastanesine gittim sonuçta onlarda doktor diye.
Doktor bakınca dedi ki '' önemli görünmüyor dolgu yapalım mı?'' bende şaşırdım gerekiyorsa yapın dedim ancak hiç film çekmeden baktı ve hangisine yapalım diye sordu neden o anda birşey demedim bilmiyorum sonra üst dişime yaptı yani rastgele seçti bir de dişlerimi birleştirdiğimde birşey hissediyor musun dedi biraz var gibi dedim düzeltme işlemini yapıyorken dedi ki çok fazla dişin gitti dedi evet baktığımda dişim kısalmış küçücük kalmış bu durumdan birşey anlamadım normal mi
2 gün geçti ve şuan çok ağrıyor bu da belki normaldir..
Sürekli aci cekmemeniz saglikli oldugunuzu gostermez. Bu yasa kadar hic disciye gitmemeniz cok yanlis bence en azindan her sene ya da 2 senede 1 kontrole gidilmeli
Ayrica dolgudan sonra agri normal. 1 haftadan uzun surerse tekrar gidin. Disin kisalmasinin nedeni de muhtemelen cok curumus hepsini temizlemis doktorunuz. Ozel bir hastanede parasiyla lamine vs yaptirabilirsiniz o disinize. Devlet karsilamiyor olabilir Gecmis olsun cok...
teşekkür ederim evet farkındaydm ama doktora gitmeyi hiç sevmem gidince doktora ilk defa diş doktoruna geliyorum dedim ama sadece bakarak önemli birşey yok dolgu yapalım mı diyince çok şaşırdım yani bende büyük bir tepki bekliyordum normal demeyeceğini sırayla dolgu tarihi vereceğini falan
daha önce diş doktoruna gitmemiştim dişlerimde işlem hiç yoktu. Ancak sürekli ağrı yoktu, çürükler vardı ve dişlerimde zaman zaman hassasiyet yaşıyordum. ve diş doktoruna hiç gitmemiş olmanın huzursuzluğu vardı. büyük ihtimalle bir kaç dolgu yapılacağını düşündüm. devlet hastanesine gittim sonuçta onlarda doktor diye.
Doktor bakınca dedi ki '' önemli görünmüyor dolgu yapalım mı?'' bende şaşırdım gerekiyorsa yapın dedim ancak hiç film çekmeden baktı ve hangisine yapalım diye sordu neden o anda birşey demedim bilmiyorum sonra üst dişime yaptı yani rastgele seçti bir de dişlerimi birleştirdiğimde birşey hissediyor musun dedi biraz var gibi dedim düzeltme işlemini yapıyorken dedi ki çok fazla dişin gitti dedi evet baktığımda dişim kısalmış küçücük kalmış bu durumdan birşey anlamadım normal mi
muhtemelen kanal tedavisi yapılması gereken dişe dolgu yaptı o yüzden ağrıyor.Film çekmediği için anlayamamıştır.daha önce diş doktoruna gitmemiştim dişlerimde işlem hiç yoktu. Ancak sürekli ağrı yoktu, çürükler vardı ve dişlerimde zaman zaman hassasiyet yaşıyordum. ve diş doktoruna hiç gitmemiş olmanın huzursuzluğu vardı. büyük ihtimalle bir kaç dolgu yapılacağını düşündüm. devlet hastanesine gittim sonuçta onlarda doktor diye.
Kanal tedavi yapılmadan dolgu yapılmıyor bildiğim kadarıyla ağrı olmaması için sinirlerin alınması gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?