- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
daha önce diş doktoruna gitmemiştim dişlerimde işlem hiç yoktu. Ancak sürekli ağrı yoktu, çürükler vardı ve dişlerimde zaman zaman hassasiyet yaşıyordum. ve diş doktoruna hiç gitmemiş olmanın huzursuzluğu vardı. büyük ihtimalle bir kaç dolgu yapılacağını düşündüm. devlet hastanesine gittim sonuçta onlarda doktor diye.
Doktor bakınca dedi ki '' önemli görünmüyor dolgu yapalım mı?'' bende şaşırdım gerekiyorsa yapın dedim ancak hiç film çekmeden baktı ve hangisine yapalım diye sordu neden o anda birşey demedim bilmiyorum sonra üst dişime yaptı yani rastgele seçti bir de dişlerimi birleştirdiğimde birşey hissediyor musun dedi biraz var gibi dedim düzeltme işlemini yapıyorken dedi ki çok fazla dişin gitti dedi evet baktığımda dişim kısalmış küçücük kalmış bu durumdan birşey anlamadım normal mi
2 gün geçti ve şuan çok ağrıyor bu da belki normaldir..
Doktor bakınca dedi ki '' önemli görünmüyor dolgu yapalım mı?'' bende şaşırdım gerekiyorsa yapın dedim ancak hiç film çekmeden baktı ve hangisine yapalım diye sordu neden o anda birşey demedim bilmiyorum sonra üst dişime yaptı yani rastgele seçti bir de dişlerimi birleştirdiğimde birşey hissediyor musun dedi biraz var gibi dedim düzeltme işlemini yapıyorken dedi ki çok fazla dişin gitti dedi evet baktığımda dişim kısalmış küçücük kalmış bu durumdan birşey anlamadım normal mi
2 gün geçti ve şuan çok ağrıyor bu da belki normaldir..