• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş dışında ne olabilir?

cileklipasta95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
1.815
4.862
63
29
Selamlar anneler,

9 aylık kızım eskiden saat 21:00'da uyur ve gece sadece mama içmek için uyanırdır. Bi süredir yine aynı saatte uyutuyoruz ama yarım saat 45 dk sonra ağlayarak uyanıyor, geri uyumamak için direniyor. Yatağında uyumak istemiyor, iyice daldığını düşünerek yatağına koyarken uyanıp ağlama krizine giriyor. Diş dışında ne olabilir problem?

Uyku gerilemesi olur zaman zaman bebeklerde. Öğlen uykusu ne durumda ? Gunduz çok uyuyor olabilir mi ya da 5 ten sonra hâlâ uyuyor oluyor mu ? Büyüdükçe uyku ihtiyacı da kısalıyor. Ondan kaynaklı olabilir ya da onunla ilgisi yoktur, algıları iyice açılmıştır uyanık kalıp etrafla ilgilenmek istiyordur. O da olabilir

Uyku gerilemesi olur zaman zaman bebeklerde. Öğlen uykusu ne durumda ? Gunduz çok uyuyor olabilir mi ya da 5 ten sonra hâlâ uyuyor oluyor mu ? Büyüdükçe uyku ihtiyacı da kısalıyor. Ondan kaynaklı olabilir ya da onunla ilgisi yoktur, algıları iyice açılmıştır uyanık kalıp etrafla ilgilenmek istiyordur. O da olabilir
Gündüzleri genel olarak 2 kısa uyku yapıyor, ikinci uykusu bazen 4 bazen 5de oluyor, gece uykusuna 9da geçiyor.. Sorunsuz uykuya dalıyor ama çok geçmeden geri uyanıp ağlıyor

Gündüzleri genel olarak 2 kısa uyku yapıyor, ikinci uykusu bazen 4 bazen 5de oluyor, gece uykusuna 9da geçiyor.. Sorunsuz uykuya dalıyor ama çok geçmeden geri uyanıp ağlıyor
5 ten sonra yapılan uyku gece uykusundan çalıyor olabilir kuzum. Onu mümkün olduğunca 4 e cekmeye bak… diş de olabilir ama ayından ötürü o da normal. Var mı damakta beyazlık ?

5 ten sonra yapılan uyku gece uykusundan çalıyor olabilir kuzum. Onu mümkün olduğunca 4 e cekmeye bak… diş de olabilir ama ayından ötürü o da normal. Var mı damakta beyazlık ?
5den önce uyuduğunda da 8 gibi uykusu geliyor ve yine aynı şekilde uyanıyor.. Yenilerde ilk dişi çıktı, ağlayarak uyandığında bi süre oturup geri uyumak istiyor yani uykusu tamamen açılıp saatlerce oturmak istemiyor, diş granülü ve jeli kullandığımızda da bi fark olmuyor.. Vallahi şaştım kaldım.. Salonda uyurken sorun yok, acaba yatak odasını mı sevmiyor

5den önce uyuduğunda da 8 gibi uykusu geliyor ve yine aynı şekilde uyanıyor.. Yenilerde ilk dişi çıktı, ağlayarak uyandığında bi süre oturup geri uyumak istiyor yani uykusu tamamen açılıp saatlerce oturmak istemiyor, diş granülü ve jeli kullandığımızda da bi fark olmuyor.. Vallahi şaştım kaldım.. Salonda uyurken sorun yok, acaba yatak odasını mı sevmiyor
Oda sicak veya havasiz olabilir, yeterince nemli olmayabilir, kalin veya ince giydiriyor olabilirsiniz. Odada kizinizin anlayamadigi bir ses veya golge vb birsey olabilir. Yattigi yastik, yorgan, nevresim vb ürünler rahatsiz ediyor olabilir, terletiyordur, kasindiriyordur.

Odasi yeterince karanlık veya aydinlik degildir

Atak doneminde ve eklem agrisi yasiyor olabilir.

Bu ara yeni birsey ogrendiyse onu tekrar etmek icin uyaniyor olabilir.

Ya da hicbir sey degildir, sadece uyku gerilemesidir.

Back