• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş derdim bitmiyor

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
İyi akşamlar herkese.
Dişlerimde çapraşıklık vardı sonunda dişçi korkumu yenip tek taktırdım üç ay önce.Sadece çapraşıklık değil bir de ön dişlerimde çürüme başlangıcı vardı dolgu yaptırdım. Tel takıldığı için mutluydum ve keşke daha önce taktırsaydım diyordum hep yalnız son zamanlarda fazla takıntı yapmaya başladım.

Düzelme fikrini düşündükçe daha önümde iki yıl 1,5 yıl var o zamana kadar ne kadar fırçalasam da düzgün görünmeyecek diye düşünmeye başladım. Günde en az üç kere fırçalıyorum fakat çürüme sanki iyice büyüyor sonuçta ön dişler olduğu için canımı sıktı şimdi tel sıkıntısını masrafını boşa mı çekiyorum başka bir şey yaptırsa mıydım diye düşünüyorum. Çok bilgim yok fakat dişin tamamına dokunmadan lamine, bonding vs mi yaptırsaydım diyorum. Bu durumdan anlayan varsa sizce kuruntu yapmakta yanlış mı yapıyorum?

Çürüme dediginiz şey telleri takarken kullanılan kimyasal bir yapıştırıcı olabilir. Doktorunuz sizi uyarmadiysa çürük değildir onlar.
Ben 3 sene evvel bitirdim tel tedavimi. Hayatımda verdiğim en dogru karardı.
Tel takılmadan önce de vardı diş aralarında olan bir çürüme takılmadan önce dolgu yaptırdım zaten.

Kategori vs yazmışsınız da insanın bir derdim var demek için illa aşk hayatını veya kaynana derdini mi anlatması gerekli? Hem de yazılan yorumları bile silmişsiniz şaka mısınız siz ya ne biçim bir forum ne biçim bir site bu :) kıdemli üyelerimiz gibi ay biliyorum mune yeri burası değil ama lütfen banlama diye mi konuya başlamam gerekirdi! Siteniz de sizin olsun. :işsiz: Kazen Kazen

Back