Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bwbeğim emmeyi reddediyor sürekli zorluyorum emzirmek için acaba dişmi çikaracak kizlar 3. Ayi bitecek bu hafta ve buzlukta sütü dondurup emmesi için verebilirmiyim
Şimdi zaten sizin sütünüzü içiyor, e yine sizin sütünüz olacak. İçerik bakımından içiniz rahat olsun. Ama nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Meyve filesinde mi? Yani önemli olan henüz ek gıdayla tanışmadığı için, boğulma riski olmadan uygulamanız.
Fotografin ne ilgisi var konuyla anlamadim. Bu aylarda meme reddi cok oluyor buyuk ihtimal dis cikarmayla alakasi yok. 3 aylik dis cikarabilir ama nadir gorulen bir sey.
Şimdi zaten sizin sütünüzü içiyor, e yine sizin sütünüz olacak. İçerik bakımından içiniz rahat olsun. Ama nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? Meyve filesinde mi? Yani önemli olan henüz ek gıdayla tanışmadığı için, boğulma riski olmadan uygulamanız.
Fotografin ne ilgisi var konuyla anlamadim. Bu aylarda meme reddi cok oluyor buyuk ihtimal dis cikarmayla alakasi yok. 3 aylik dis cikarabilir ama nadir gorulen bir sey.