- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
Bebeklerde diş Çıkmaya yakın damak görüntüsü nasıl oluyor internette çok öncesi bir görüntü bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden damağını merak ediyorsunuz?
huzursuzluk, uykusuzluk, hareketleri, zaten belli oluyor neyle boğuştukları
bir ilaç falan mı kullanacaksınız damak için?
Diş için bütün belirtiler var iki aydır fakat hala çıkmadı acaba diş etinden anlaşılır mı yakın olup olmadığıgörüntüsünü görüp acaba yakın mı değil mi çıkması bunu merak ediyorum
Çıkmaya yakınken küçük beyaz bi kabartı dis etinde belli oluyor..Diş için bütün belirtiler var iki aydır fakat hala çıkmadı acaba diş etinden anlaşılır mı yakın olup olmadığı
Bebegım suan dıs cıkarma donemnde oncesınde beyazlasma ve kabarıklık vardı diş etlerınde damak ıcın bılemedım dıkkatımı ceken bır farklılık gormedım
Çıkmaya yakınken küçük beyaz bi kabartı dis etinde belli oluyor..
Şöyle soyleyeyım bebeğim suan 9 aylık 3 aylıktan berı diş cıkaracak gıbıydı salya elını agza goturme vs hatta diş cıkacak gıbı diş etınde kabarma ve beyazlasma vardı hatta doktoru diş degıl dıyemem demişti ama 8.ayının sonuna dogru dişler çıkmaya basladı ve ınanın o huzursuzlugu cok net hıssedebılıyorsunuzbizimde diş etleri genişledi iki aydır salyalar ısırmalar bitmedi dişte hala çıkmadı
Şöyle soyleyeyım bebeğim suan 9 aylık 3 aylıktan berı diş cıkaracak gıbıydı salya elını agza goturme vs hatta diş cıkacak gıbı diş etınde kabarma ve beyazlasma vardı hatta doktoru diş degıl dıyemem demişti ama 8.ayının sonuna dogru dişler çıkmaya basladı ve ınanın o huzursuzlugu cok net hıssedebılıyorsunuz
Bazı çocuklarda dişler cabuk cikmayabiliyor..Damak yapısında bir sorun yoksa zamanı gelince sırasıyla çıkacaktır.. Bir gün minik beyaz tomurcuk görürsünüz ağzında![]()
Rica ederim.. inşallahteşekkür ederim inşallah en kısa zaman da çıkarır