Çocuk Hastalıkları Diş Çıkarma yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Blablabla00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
416
235
33
32
Bebeklerde diş Çıkmaya yakın damak görüntüsü nasıl oluyor internette çok öncesi bir görüntü bulamadım

Bebegım suan dıs cıkarma donemnde oncesınde beyazlasma ve kabarıklık vardı diş etlerınde damak ıcın bılemedım dıkkatımı ceken bır farklılık gormedım

neden damağını merak ediyorsunuz?
huzursuzluk, uykusuzluk, hareketleri, zaten belli oluyor neyle boğuştukları
bir ilaç falan mı kullanacaksınız damak için?

Bebegım suan dıs cıkarma donemnde oncesınde beyazlasma ve kabarıklık vardı diş etlerınde damak ıcın bılemedım dıkkatımı ceken bır farklılık gormedım

bizimde diş etleri genişledi iki aydır salyalar ısırmalar bitmedi dişte hala çıkmadı

Bazı çocuklarda dişler cabuk cikmayabiliyor..Damak yapısında bir sorun yoksa zamanı gelince sırasıyla çıkacaktır.. Bir gün minik beyaz tomurcuk görürsünüz ağzında😁

bizimde diş etleri genişledi iki aydır salyalar ısırmalar bitmedi dişte hala çıkmadı
Şöyle soyleyeyım bebeğim suan 9 aylık 3 aylıktan berı diş cıkaracak gıbıydı salya elını agza goturme vs hatta diş cıkacak gıbı diş etınde kabarma ve beyazlasma vardı hatta doktoru diş degıl dıyemem demişti ama 8.ayının sonuna dogru dişler çıkmaya basladı ve ınanın o huzursuzlugu cok net hıssedebılıyorsunuz

Şöyle soyleyeyım bebeğim suan 9 aylık 3 aylıktan berı diş cıkaracak gıbıydı salya elını agza goturme vs hatta diş cıkacak gıbı diş etınde kabarma ve beyazlasma vardı hatta doktoru diş degıl dıyemem demişti ama 8.ayının sonuna dogru dişler çıkmaya basladı ve ınanın o huzursuzlugu cok net hıssedebılıyorsunuz

Ya bende her gün bir ümitle bekliyorum çıkaracak diye çünkü sürekli sıkıntı yaşıyor bazen ağrı kesici vermek zorunda kalıyorum şuan canım sıkıldı inşallah o kadar beklemeyiz

Back