Diş çıkarma diş granülü

Pisipatisii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
699
847
28
Kızlar diş çıkarma dönemindeyiz. Birisi artık bariz belli oluyor o çıktı. Ama yanındaki görünüyor ama çıkmadı. Bugün dişe bağlı olduğunu düşünüyorum aşırı huysuz ve huzursuz bebişim.
Omzumda uyuyor bırakınca uyanıyor iştahı da yok hiç. Ne oynuyor ne gülüyor sadece kucak istiyor kucakta saatlerdir evde geziniyoruz. Bel fıtığı loading.
Bu Diş granüllerinden kullanan var mı bebişine tetagil duydum ama?

İkizlerime tetagil kullanıyorum sürekli değil ama aşırı huysuzlandıkları zaman veriyorum , yarım saate rahatlatıyor. Rahat uyku çekiyorlar. Doktorum zararı olmadığını söyledi içim rahat o yüzden. Bence verin bebek de siz de rahat edin.

Ben kızım küçükken osanit kullanmıştım, içinde hiç bir kimyasal yok tamamen bitkisel, Homeopati tedavi diye geçiyor. Kızım diş çıkarma evresini çok kolay atlattı bundan dolayı mı yoksa zaten öyle mi atlatacaktı bilmem😊 bizim çocuk doktorumuz kullanmanıza izin vermişti. Türkiyede de var ama o zaman yurt dışından daha ucuza geliyordu, şuanki fiyatını bilmiyorum ama bu yaz yurt dışından 12 euroya aldım yeğenim için.

Tetagil veriyoruz de onerisiyle cok huysuz oldugun da gece dalamadiginda vs nadir kullandik ama her kullandigimizda rahatlattti

X