• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi diş çıkaran bebekler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Selam arkadaşlar benim bebeğim daha bir buçuk aylık olduğu için diş problemimiz yok, duyduğum bişeyi paylaşmak istedim. Bir yakınımızın 2 aylık bebeğinin doğuştan dişi varmış. Ben hiç böyle bişey duymamıştım çok şaşırdım.

Allah Allah.Gördün mü sen?Gerçek mi ki?
Bizim de ilk dişlerimiz 9.aydan sonra geldi.15 gün sıkıntı yaşadı,huysuzluk,birşey yememe,ve kabızlık.
Bakalım diğerleri ne zaman gelcek.Şimdi dişleriyle uğraşıyor hep,parmağı hep ağzında,dişlerini kontrol ediyor.O olmadı diliyle.Fırsat bulursa da bizi dişliyor :)

benim kızımda 11 aylık daha yeni ilk dişimizi çıkartıyoruz. dün gece yavrumum baya bi ateşi çıktı, 38,9falandı. gece uykuları kalmadı artık. 1 hafta önce falan geceleri ağlayarak uyanıyordu. bende neden böle uykusunda ağlıyor diyordum demekki ağrısı varmış kuzumun?
benim merak ettiğim bütün dişleri çıkana kadar hep bölemi olacak kuzular:? huzursuz, huysuz, iştahsızlık, gece uykusuzzzzz

benim kızımda 11 aylık daha yeni ilk dişimizi çıkartıyoruz. dün gece yavrumum baya bi ateşi çıktı, 38,9falandı. gece uykuları kalmadı artık. 1 hafta önce falan geceleri ağlayarak uyanıyordu. bende neden böle uykusunda ağlıyor diyordum demekki ağrısı varmış kuzumun?
benim merak ettiğim bütün dişleri çıkana kadar hep bölemi olacak kuzular:? huzursuz, huysuz, iştahsızlık, gece uykusuzzzzz

canim geçmiş olsun öncelikle..bazı bebeklerde ateş falan yapabiliyor diş sıkıntısı..gerçi bizde böyle bir sorun olmadi..
kızım 16 ayının içinde bizde azı dişleri çıktı..uykusunda bir degişiklik olmadi ama ilk dişlerini çıkarana kadar benimde canimdan can çıkmıştı..
uykusuzluguda dişlerinin çogu çıkana kadar devam edior canim sanirim buda 2 yaş demek biraz sabır gerektiriyor

Back