• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş çektirme korkusu

merve elisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
26
-12
1
27
Kızlar benim sol alt yirmilik yan geldiği için ara ara ağrı oluyor doktora gidiyorum ilaç kullan bitince çekelim diyo ama ilaç kullanınca ağrı çekiyo bende çok korkuyorum çektirmekten o yüzden çektiremiyorum iki hafta önce de bu sefer üst yirmilik yüzünden yanındaki diş apse ağrı yaptı doktor yirmilik ittiriyo diğer dişi ondan olmuş dişlerini yamultur böyle ilaçları bir hafta kullan gel çekelim dedi tabi iki hafta oldu ben gene ağrı gidince korktum gidip çektirmeye sizce ne yapayım ya aşırı korkuyorum 😦

Ben de de aynı sey olmuştu. Cektirdim. Özelde çektirdim. Önce spreyle uyuşturdu. Arkadan spreyin etkisindeyken iğneyi vurdu. Hiç hissetmedim. E iğneden sonra da cekti gene hiç hissetmedim. Peşine de ne agrım oldu ne bir sey. 0 ağrı 0 acı. Abartısız hiçbir şey hissetmedim… devlette de cektirdim daha önce. Onda da sadece iğneyi hissetmiştim peşine gene ne agrı ne sancı olmuştu. İki diş de yirmilikti yani… bir yirmiliğim de gömülüydü. Onu da devlette cektirmiştim. Onda da sadece iğne acısı. Ben dişle oynuyor zannederken doktor bitti kalkabilirsin dedi. Çok rahattı hepsi

Ben de de aynı sey olmuştu. Cektirdim. Özelde çektirdim. Önce spreyle uyuşturdu. Arkadan spreyin etkisindeyken iğneyi vurdu. Hiç hissetmedim. E iğneden sonra da cekti gene hiç hissetmedim. Peşine de ne agrım oldu ne bir sey. 0 ağrı 0 acı. Abartısız hiçbir şey hissetmedim… devlette de cektirdim daha önce. Onda da sadece iğneyi hissetmiştim peşine gene ne agrı ne sancı olmuştu. İki diş de yirmilikti yani… bir yirmiliğim de gömülüydü. Onu da devlette cektirmiştim. Onda da sadece iğne acısı. Ben dişle oynuyor zannederken doktor bitti kalkabilirsin dedi. Çok rahattı hepsi
Ay ne bileyim ya o kadar çocuk doğurduk dişten korkuyoruz ama çok korkuyorum öyle böyle değil 😂

Bende yirmilik çektirdim inanırmısın 1 dk bile sürmedi ne işlem sırasında ne sonrasında ağrım olmadı bu acıyı çekmeye değmez bence git o dişten kurtul

Kızlar benim sol alt yirmilik yan geldiği için ara ara ağrı oluyor doktora gidiyorum ilaç kullan bitince çekelim diyo ama ilaç kullanınca ağrı çekiyo bende çok korkuyorum çektirmekten o yüzden çektiremiyorum iki hafta önce de bu sefer üst yirmilik yüzünden yanındaki diş apse ağrı yaptı doktor yirmilik ittiriyo diğer dişi ondan olmuş dişlerini yamultur böyle ilaçları bir hafta kullan gel çekelim dedi tabi iki hafta oldu ben gene ağrı gidince korktum gidip çektirmeye sizce ne yapayım ya aşırı korkuyorum 😦
Uc yirmiligimi de cektirmistim. Gecen hafta sonradan cikan son yirmiligimi de cektirdim. Cunku agri yapmaya baslamisti. Nitekim dis onume gelince gordumki curumus. Dislerim cok güzeldir hoc curugum yok ayrica ama bu yirmilikler neden erkenden curudu bilemiyorum. Konuya gelirsek uzun zamandir disci koltuguna oturmamistm bn de bir tedrgin oldum. En son cekimde igneyle uyusturmuslardi dolayisiyla ignenin acisini hissetmistim. Fakat sanirim artik onden kremle uyustruor doktorlar. Once bir krem surdu sonra uyusturmak icin igne yapti ve ignenin acisini dahi hissetmedim. İslem gayet konforluydu. Sonrasinda uyusukluk gecince agri bekliyordum ama o da olmadi. Korkulucak hc bir sey yok. Yandaki disi de curutmemesi icin ertelememelisiniz yoksa saglam disinizden de olabilirsiniz.

Ras gele diş doktoruna çektirmeyin baya deneyimli olanı seçin !!! Çok tehlike bu 20 yaş dişi ben kızımı diş doktoru cesaret edip çekmedi hangi diş doktoru on çekebileceğini adres verdi bize bu diş doktoruna biz gittik epey diplomaları vardı Amerika'daki ettim görmüş , meğersem sosyetenin gitti doktormuş ve acaip pahalıydı bunda 8 yıl önce 1500 tl vermiştik bir de üst farlı alt farklı fiyat almıştı doktor diş çekilmeden önce masaj koltuğunda masaj yaptırdı ,o zaman acaip şaşırmıştım diş çekildikten sonra soğuk jel torbası vermişti şimemesi için

Back