Merhaba Kızlar,
bir türlü dış çekimi ne zaman yaptırcağıma karar veremedim düğünden çok önce olsun istemiyorum, sonrasıda saçma geliyor.. nikahla düğünüm ayrı günlerde nikahla düğünden önce gelinlik çok kirlenir yıpranır diyorlar sizler ne düşüyorsunuz bu konuda ? yardımmmm!!!
dısarda gezerken gelınlık altına babet gıydım
hoplaya zıplaya gezdım
en son nıkaha gıderken arabada gelın ayakkabımı gıydım
hıcbısey olmaz gelınlıge
okadar cırt dıye yırtılacak bırsey olsa dugunde gıyılmezdı kuyruguna basan duvagına takılan :)
dugunn salonunda zarar gormezse hıcbıyerde gormez rahat ol
baska zaman gıyemıceksın gıy de bol bol ıcınde kalmasın canım
trash day hizmeti veriyoruz.eger düşünürseniz telefonla bilgi verebilirim size eşim ve ve ben çekiyoruz her bütçeye uygun paketlerimiz var düşünürseniz hizmetle ilgili detaylı bilgi verebilirim :)
ben de bu konuda çok kararsızdım ama artık eminim. çekimleri kesinlikle farklı br günde yaptıracağım. düğünden 3-4 gün önce. hem doya doya gönlümce 2 kez giymiş olurum gelinliğimi =) hem de düğün mekanına yetiştik mi yetişemedik mi stresi yaşamayız.mis gibi çektiririz fotolarımızı.
bana da dış çekimi düğün gününden farklı bir günde yaptırmak mantıksız geliyor açıkçası. çünkü o fotoğraflarda düğün gününün heyecanını, duygusunu vermek gerek diye düşünüyorum. amacı da düğün gününden hatıra kalması değil mi aslında.
bana da dış çekimi düğün gününden farklı bir günde yaptırmak mantıksız geliyor açıkçası. çünkü o fotoğraflarda düğün gününün heyecanını, duygusunu vermek gerek diye düşünüyorum. amacı da düğün gününden hatıra kalması değil mi aslında.
trash day hizmeti veriyoruz.eger düşünürseniz telefonla bilgi verebilirim size eşim ve ve ben çekiyoruz her bütçeye uygun paketlerimiz var düşünürseniz hizmetle ilgili detaylı bilgi verebilirim :)