dış çekim mi stüdyo mu?

denizseboo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
247
29
123
merhaba kızlar.31 ağustosta düğünüm var,gündüz düğünü olacak..netleştiremediğimiz konular biri fotoğraf ...gündüz düğünü olduğu için dış çekim olacaksa bi kaç gün önceden olacak çekimler...eğer stüdyo olacaksa da foto hayat gibi bahçesi olan bi yer düşünüyoruz...ben ve nişanlım çok beyaz tenliyiz...ağustos ayında dış çekim zor mu olur...amele yanığı olurmuyuz..siz olsanız hangisini seçerdiniz..şimdiden çok teşekkürer hepinize..

canım ALLAH hayırlı etsin bence dıs cekim daha iyi daha dogal durur sütüdyolarda cok yapma duruyor.ben olsam dıs cekim yapardım cok günesli zamandada cekmezler sanırım ayarlarlar onu bence canım.darısı bana insallah tez zamanda gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle Yarabbim:)insallah sizde bi ömür bir yastıkta kocayın :)

Dış çekim varken stüdyo tercih etmeyin bence. Fotoğrafçının bahçesi var demişsiniz. Eğer öyle bi imkan varsa daha kolay olur senin için

Merhabalarr ben de bizzat dış mekan çekimi yapmaktayım bu da dış mekan çekim paketim :) Dış mekan çekim albümlerimiz panoramik oluyor , Paket içerisinde ; 1 Adet Büyük boy panoramik albüm 35*65 , 2 adet küçük boy panoramik albüm ( biri damadın diğeri ise gelinin ailesine anı olması mahiyeti ile veriliyor) 1 Adet müzikli DVD cd, ve tüm pozların photoshoplu olarak bulunduğu 1 adet Cd veriyoruz. Paket ücretimiz 500 TL. 1 Adet büyük posterde bizim size hediyemiz oluyor 75*100 boyutta . Çekilen fotoğraf sayımızda sınır yok 500-1000-2000 çekim gününde ki tempomuza ve nikaha düğüne yetişmenize bağlı yani. Çekimleri 45 dk - 1 saatte tamamlıyorum . Şemsiye taşıyorum kendim de beyaz olduğum için , yanmanıza fırsat vermeyiz

kesinlikle dış mekan olmalı bence... ben bursada dış mekan çekimi yaptırdım ve iyiki yaptırmışım.. stüdyo fotoğrafları fazla yapay ve bence profesyonel değil...

merhaba . hala dış çekim yapıyor musunuz.

Dogal isik ve dogal mekanlar her zaman tercihim benim icin. Fotografcinin yada dugun yapacaginiz mekanin bahcesi olmasi gerekmez illaki, beraber kararlastirabileceginiz herhangi bir alanda da gayet guzel sonuclar cikabilecegini dusunuyorum.

aslında studio tabiki ama türkiyede büyük studiolar yok yada çok pahalı o yüzden dış çekim daha mantıklı.

Tamamen fotoğrafçınızın kalitesine bağlı ve sizin tercihinize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…