Dış çekim fikirlerinize ihtiyacım var

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
Kızlar düğünüm olmadı pandemi nedeniyle. Bayramın 2. Günü sadece dış çekim yapacağız. Çekindigimiz fotografları usb ile alacağız ben o fotografları çerçeve tarzı yapıp evime dekor yapmayi düşünüyorum. Bu durumda albüm yaptırmaktan vaz mı geçsem sırf albüm için 2000 tl fiyat farkı çıkıyor fazla fotoğrafcı seçeneğimiz yok 2-3 tane hepside hemen hemen aynı fiyatlarda. Sizce albüm yaptırmaktan vazgeçmeli miyim? ( Nişanda yaptırmıştık albüm)

Normalde fotoğrafcılarda albüm mini orta büyük diye ayrılır sizde küçükte olsa bir albüm yaptırın bence(fiyat olarak daha uygun) . Sonuç olarak sizin bir anınız insan her zaman dış çekim yaptırmıyor. Bol bol fotoğraf çekin bir kaç tanesini albüme koyun kalanları usb ile alıp dediğiniz gibi evinize dekor yaptırın. bu benim düşüncem tabi siz yine nasıl istiyorsanız öyle yapın sadece bir öneri ☺️

Albüm yapmadan 2000tl mi yoksa içinde 1 büyük 2 aile albüm şeklinde mi? Sadece resim çekinip 2000 ıse bence vazgeçin. Benim 1 büyük 2 küçük aile albümü 1 100×70 kanvas vardı ve 1200tlye yaptırdım. Resimlerde usb de.

Kızlar düğünüm olmadı pandemi nedeniyle. Bayramın 2. Günü sadece dış çekim yapacağız. Çekindigimiz fotografları usb ile alacağız ben o fotografları çerçeve tarzı yapıp evime dekor yapmayi düşünüyorum. Bu durumda albüm yaptırmaktan vaz mı geçsem sırf albüm için 2000 tl fiyat farkı çıkıyor fazla fotoğrafcı seçeneğimiz yok 2-3 tane hepside hemen hemen aynı fiyatlarda. Sizce albüm yaptırmaktan vazgeçmeli miyim? ( Nişanda yaptırmıştık albüm)
Vazgeçersen çok pişman olursun

Albüm önemli. Düğün gerçekten önemsiz ama albüm önemli. Anı hatıra bunlar değerli şeyler 2000 de güzel bir fiyat

X