oğluşumun ilk dişi çıktı doğum gününede az bir zaman kaldı ikisini bir arada yapmak istiyorum ve gelen misafirlere vermek için bebek şekri yapmak istiyorum acaba içinizde bebek şekeri yapan oldumu? olduysa nasıl bir şeker ve ne gibi malzemeler kullandınız paylaşırmısınız
canım bebek şekeri yapan bir sürü arkadaşmız var, konu araması yaparsan bulabilirsin
ben de kızımın doğumunda yapamamıştım, ilk doğumgünü için resimdekilerden yapıcam. mıknatıslı bunlar, internetten alıcam, merak edersen site ismini özeline gönderirim
Canım,ben diş buğdayında kendim yaptım..çok güzel mavi tül aldım,üzerinde iri mavi noktalar var..içine pastaneden aldığım renkli badem şekerlerinden koydum,iri olanlardan..mavi beyaz iki renk kurdeleyle bağladım..karta yazı yazdım,onu da nazar boncuklu çengelli iğneyle iğneledim tüle.bence çok güzel oldu..
resmi yok ama bir ara çeker eklerim..
canım bende emınonunden pembe tul hazır seker sopası kurdele bolca renklı badem sekerı alıp evde yapmıstım herkes cok begenmıstı.resmınınde eklerım bırazdan!füs füs banada özelden adresı atarsan sevınırım dogum gunu ıçın bende dusunuyorum! hatta sepetınıde ben kendım yapmıstım pazardan aldıgım ekmek sepetını çıçekcıden aldıgım tulle kaplıyıp nazar boncukları ve kurdalayla suslemıstım cok ucuza maletmıstım cokta guzel olmustu!
oğluşumun ilk dişi çıktı doğum gününede az bir zaman kaldı ikisini bir arada yapmak istiyorum ve gelen misafirlere vermek için bebek şekri yapmak istiyorum acaba içinizde bebek şekeri yapan oldumu? olduysa nasıl bir şeker ve ne gibi malzemeler kullandınız paylaşırmısınız