Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Diş Buğdayı Partim Mi? İçerde:))

Süper olmuş Gülşencim,ellerine sağlık,yorulduğuna değmiş gerçekten de,ben de gecikmiş 6 ay kınamızı diş çıkınca yapacağım ,2si birleşmiş olur.
Bu arada ıdil de annesi gibi muhasebeci mi olacak,parayı seçmiş.Ne olursa,onun için hayırlısı olsun canım,ikinizi de kutluyorum!

gülşen canım har,ka olmuş,
hayırlı olsun
ne güzel hep berabersiniz galiba yazık bize kimsemiz yok burda (((((

hayırlı olsun idilciğime bizde hala tık yok partinizde güzel olmuş bu arada :))))

ayyyyyyy ççooooooooookkk güzel.bizde istioz.hayırlı olsun.allah uzun ömürler versin idil bebeğe.hayırlı evlat olsun inşallah...

valla gülşencim süpersiniz:))))

çok hoşuma gitti...nice dişlere inş..:)

bende böle bişey yapabilir miyim ki yaww

çok hoşuma gitti kıyafetinizde çok güsell
benim kızımın dişi çıksın
çok beğendim kopya çekicem burdann

Herşey çok güzel olmuş..
Allah nazarlardan saklasın..
Darısı evliliğinin kınasına...

valla gülşencim allah ikinizide nazarlardan saklasın süpersiniz..seninde süper anne ilan ediyorum kendi adıma gece uykusuzluk iş,güç bi de hazırlıklar üşenmedin yaptın helal olsun valla idil çok şanslı :)) kendimide tembel anne ilan ediyorum bu arada :)) ama gaza geldim dişi görünce bende yapıcam heheh benim kızda tembel biz bunu doğum günüyle birleştirir yaparız anca o zman çıkarır o da dişi :)))

saolun kızlar teşekkür ederim...denizcim o kadar beklemezsiniz canım bir bakıyorsun patlamış mısır tanesi gibi:))

yaaa süperrrrrr helal olsun gülşen hem çalışıp hem bunca şey hazırlammak çok güzel olmuş

süpeerrrrr yaa!!

bende yapcam ama bide dişi görebilsek:)))

tebrikler tatlım düğün kınalarınıda gör inşallah:))
diş sağlığı haftasında iyi olmuş bu pati hehehe:)

maşallah yaaa inşallah bizede rabbim o günleri yaşatmayı nasip eğler herşey çok güzel ama en güzeli ve tatlısı kaydirigubbakcemile5

gülşencim ne diyim tek kelimeyle harikasın. o kadar işin gücün arasında bunu da yaptın ya helal olsun sana. herşey kusursuz mükemmel görünüyor. idilcik te çok tatl ı olmuş maşallahi Allah daha mutlu günlerini göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…