Diş Buğdayı İçin Önerileriniz...

Musabm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
178
33
123
34
Elazığ
Merhaba Arkadaşlar oğlumun diş buğdayını yapmak istiyorum sizlerin önerilerine ihtiyacım var değişik güzel önerileriniz nelerdir? nasıl hazırlık yapmalıyım misafirlerime akıllarda kalacak bir diş buğdayı yapmak istiyorum...

ilk olarak evinizin kapısını tüllerle süsleyin:)
sonra partiye gelicek olan çocukların ismini duvara renkli harflerle yapıştırın hatta bunları giderken hediyede edebilirsiniz :)
belli bi renk konsepti belirleyin:)
gelen konuklara ayrıca hediyeler hazırlayabilirsiniz butük kurabiye yada badem şekeri keseleri:)
dilek kartları hazırlayın misafirleriniz oğlunuz için iyi dileklerini bu kartlara yazsın
küçük bir afiş hazırlayın ''alinin diş buğdayı partisi hatırası diye bunu duvara asın ve bu afişin altında resim çektirin :)
diş budayını koycagınız bardakları tülle süsleyin :)
meslek seçimi yaptırın :) etrafta bi sürü balon olsun oğlunuz farklı resimlerini duvarlara asın :)
ilk aklıma bunlar geldi

Çok teşekkür ederim önerileriniz için... Evet bir kaç şey kafamda daha belirginleşti... Pasta ve kurabiye için değişik tarifleriniz var ise onlarıda alayım sizden :)

Çok teşekkür ederim önerileriniz için... Evet bir kaç şey kafamda daha belirginleşti... Pasta ve kurabiye için değişik tarifleriniz var ise onlarıda alayım sizden :)

mutfak konusunda bilgim yok ki benim ama başka ayrıntı gelirse aklıma söylerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…