Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişlerini fırçaladıktan sonra elma yemek faydalıdır ama bu kimsenin aklına yatmaz genelde :) git bi aktardan azcık karbonat al dişlerini fırcaladıktan sonra azcıkta karbonatla fırcala gerçekten görüntüsü zamanla değişiyor umarım olumlu sonuc alırsın canım :)
Elma içindeki asitten dolayı dişlerin çürümesini hızlandırır.
karbonat ın yan etkileri varmıdır bu arada teşekkürler bilgilendirdiğin için canım
listerine gargara kullanabilirsin çok etkili ama biraz tuzlu. bir de bir çatmerhaba arkadaşlar dişlerim için ne yapabilirim beyaz ama bembeyaz olmasını istiyorum dişlerimi herzaman fırçalarım daha beyaz olması için ne yapabilirim dabi en önemlisi ağız kokusu içinde bir tavsiyeniz varmı cevaplarınızı bekliyorm şimdiden çok teşekür ediyorum
Rica ederim. Bu konuda bilgim yok ama zararının olduğunu sanmıyorum. Ben karbonatlı su içiyorum hatta...:)
Ben karbonatla fircaladigimda dis etlerimde acayip bir agri olmustu bir daha zor denerim
listerine gargara kullanabilirsin çok etkili ama biraz tuzlu. bir de bir çat
abagına karbonat dök üzerine limon sık krem kıvamını getir ve dişlerini bununla fırçala, günde bir kere yapsan yeterli, ama fırçaladıktan bir süre normal diş macunuyla fırçalama çay vb içme :)tadı kötüü
Rica ederim. Bu konuda bilgim yok ama zararının olduğunu sanmıyorum. Ben karbonatlı su içiyorum hatta...:)
duyduğuma göre karbonat ta dişilerin erken çürümesine neden oluyor herşeyden korkmaya başladım
diş beyazlatma konusunda yardımcı olabilirim.Kullandığım bi ürün var hemde uygun fiyatlı
gargara dedinizde hangisi evdemi yapılıyor yoksa alınacakmı alınacaksa marka ve ismini söylermisiniz şimdiden teşekürler :)
markaasi LİSTERİNE canım ama colgate falan da var reklamlarda çıkıyo hep ben bi haftadır kullanıyorum çok etkili :)
gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim fiyat ve markayı yazarsanız sevinirim
ben üst dişlerime komple zirkonyum yaptırdım ve cok beyaz oldukları için alt dişlerimi beyazlattım ,ama inanın beyazlatmadaki o hassasiyetin verdiği acı korkunctu,iki seans yaptırdım üçüncüyü iptal ettim,diş hekimimin ısrarına ragmen asla dedim,bi jel sürüyo ve üzerinde ışın gezdiriyo 45 dk durması geregiyomuş ben yarım saat anca dayandım ama sonuç ne derseniz her gören harika diyo, keske dayanabilsem üçüncü seansa girebilsem