- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
-
- Konu Sahibi Melekgursoy
Ben yeni yaptırdım hiç anlatıldığı gibi bi ağrı, kanama gibi şikayetlerim olmadı hatta klinikten çıkarken gülücükler atıyodum öyle rahat bir işlemdibelki yaptırdığım yerden hekimimden kaynaklıdır, kesinlikle çok iyi araştırın ben öyle yaptım ve fiyatı da diğer yerlere göre uyguna geldi bana ama sonuç mikemmeel şimdi bir iki arkadaşım da gidicek oraya ama baya yoğunlar merak edenler için Dentx küçükköyde yaptırdım
Yine diş hekiminden temin edebiliyorsun ev tipiPiyasada satılan bir ürünmü nasıl temin edilebilir
Ya aslında konu dışı ama benim bu ara ciddi problemim var. Kaplama yaptırdım ve dişim acayip ağrımaya başladı kanal yapalım dedi , kanaldan sonra ağrı şiddetlendi tekrarlıycaz kanalı dedi sizce bu diş çekime gidr miDiş hekimiyim aklınıza takılanları yazabilirsiniz
Kanal tedavisi başarılı olmadığı için ağrınız devam ediyor.O yüzden kanal tedavisinin yenilenmesi şart. Yenilenen kanal tedavisinden sonra ağrınız geçer ise dişiniz çekilmez, ancak sonuç yine aynı olursa dişiniz çekilebilir ya da apikal rezeksiyon dediğimiz cerrahi bir işlem uygulanabilir.Ya aslında konu dışı ama benim bu ara ciddi problemim var. Kaplama yaptırdım ve dişim acayip ağrımaya başladı kanal yapalım dedi , kanaldan sonra ağrı şiddetlendi tekrarlıycaz kanalı dedi sizce bu diş çekime gidr mi
Kanal tedavisi başarılı olmadığı için ağrınız devam ediyor.O yüzden kanal tedavisinin yenilenmesi şart. Yenilenen kanal tedavisinden sonra ağrınız geçer ise dişiniz çekilmez, ancak sonuç yine aynı olursa dişiniz çekilebilir ya da apikal rezeksiyon dediğimiz cerrahi bir işlem uygulanabilir.[/QAnladım teşekkür ederim. Demekki güzel yapılmadı kanal tedavim
Aslında iyi bişey değil ama yılda 1 kez gidiyorum dişlerim kendi diş taşıda ürettiği için mecburen gidiyorum 150 lira tutuyor toplam işlemler benim dişlerim uzun süre beyaz kalıyor kahve tüketiminş fırçalamaya yakın yapıyorum düzenli fırçalamada sonuç uzun süre aktifSelam kızlar. Dişlerini beyazlattıran varmı. Ne kadar ödediniz sonuçtan memnun kaldınızmı kalıcı bir beyazlık sağlandımı yoksa tekrar eskiye döndümü ? Diş beyazlatmak için alternatif önerileriniz var mııı..