Valla onu yaparsa ozdller yapar devlettekiler it gibi cekip bide azarlayip yolluyolar bire bir sahit oldum benBak ne diyorum sana, yenmene gerek yok. Dişçiye kadar git gerisini onlar halledecek. Geçen gittiğimizde bir kadın vardı yine çok korkan. Kalp krizi geçiriyorum diye kalktı koltuktan. Biz panik yaptık dişçi gayet sakindi. Yok bişey dedi sakinleştirdi tekrar oturttu koltuğa. Gerekirse iğneyi çakıyor koldan korku morku kalmıyor.
Tamam canım ya, hangi şehirdesin, doktorunu bana yazsana özelden. Valla cinnet geçirtcek bu dişlerim. Birde tedavi gördüm uzun yıllar, inci gibiler, ama sarı sarı sinir oluyorum !
Benim de dis modelim cok guzel ama sari iste. Run falan suremiyorum. Kirmizi ruja hasretim. Bide en on disimin ustunde bi leke var tuhaf bisey ona da hic bi doktor bisey demedi. Sadece kirilip oraya porselen dis takilacak dedi. Bende hic ugrasmadim ama son zamanlarda dislerim cok takiliyor gozume.
Bunu denedin mi kendin?Karbonatla limon suyunu karistir disine sur
Tamam canım ya, hangi şehirdesin, doktorunu bana yazsana özelden. Valla cinnet geçirtcek bu dişlerim. Birde tedavi gördüm uzun yıllar, inci gibiler, ama sarı sarı sinir oluyorum !
Tamamdır canım çok sağol :)Ankaradayım. Özel diş poliklinikleri daha uygun oluyor, ben de orada yaptırmıştım.
Özel hastanenin diş kliniğine gidiyoruz biz. Sgk ile anlaşmalı.Valla onu yaparsa ozdller yapar devlettekiler it gibi cekip bide azarlayip yolluyolar bire bir sahit oldum ben
Özel hastanenin diş kliniğine gidiyoruz biz. Sgk ile anlaşmalı.
Yok karşılamıyor, sadece temizlemeyi karşılıyor. Ama temizlenince de gayet beyazlıyor.Arkadaşın başka sorunları da varmış dişleriyle ilgili o amaçla yazmıştım.Canim dis beyazlatmayi sgk karsiliyor mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?