• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis beyazlatici alet

Bak ne diyorum sana, yenmene gerek yok. Dişçiye kadar git gerisini onlar halledecek. Geçen gittiğimizde bir kadın vardı yine çok korkan. Kalp krizi geçiriyorum diye kalktı koltuktan. Biz panik yaptık dişçi gayet sakindi. Yok bişey dedi sakinleştirdi tekrar oturttu koltuğa. Gerekirse iğneyi çakıyor koldan korku morku kalmıyor.
Valla onu yaparsa ozdller yapar devlettekiler it gibi cekip bide azarlayip yolluyolar bire bir sahit oldum ben

Benim de dis modelim cok guzel ama sari iste. Run falan suremiyorum. Kirmizi ruja hasretim. Bide en on disimin ustunde bi leke var tuhaf bisey ona da hic bi doktor bisey demedi. Sadece kirilip oraya porselen dis takilacak dedi. Bende hic ugrasmadim ama son zamanlarda dislerim cok takiliyor gozume.
Tamam canım ya, hangi şehirdesin, doktorunu bana yazsana özelden. Valla cinnet geçirtcek bu dişlerim. Birde tedavi gördüm uzun yıllar, inci gibiler, ama sarı sarı sinir oluyorum ! :(

Benim de dis modelim cok guzel ama sari iste. Run falan suremiyorum. Kirmizi ruja hasretim. Bide en on disimin ustunde bi leke var tuhaf bisey ona da hic bi doktor bisey demedi. Sadece kirilip oraya porselen dis takilacak dedi. Bende hic ugrasmadim ama son zamanlarda dislerim cok takiliyor gozume.

Benimde ön dişim seninki gibi. Öff fenalık ne zaman aynaya baksam sinir oluyorum. Neyse bulucaz bir doktor, yaptırcaz bakalım.

Tamam canım ya, hangi şehirdesin, doktorunu bana yazsana özelden. Valla cinnet geçirtcek bu dişlerim. Birde tedavi gördüm uzun yıllar, inci gibiler, ama sarı sarı sinir oluyorum ! :KK43:

Ankaradayım. Özel diş poliklinikleri daha uygun oluyor, ben de orada yaptırmıştım.

beyazlatıcı vs dişlere zararlı .. :KK56:

diş için en ideali; günde en az 2 kere fırçalama .. :KK39:

Dislerinize karbonat surmeyin, dis minenize kalici zarar verirsiniz...
Guzelleselim.com da dogal dis beyazlatma yontemleri var videolu anlatim, benim aklima yatti bir tanesi. Yakin zamanda denemeyi dusunuyorum

Lazerle diş beyazlattım, u aleti de belki 5 yıl önce denemiştim. İkisi de bir şeye yaramıyor söyleyeyim.

Beyazlaticilar hep kandirmaca, bi bardak cay kahve ictin mi bi etkisi kalmiyor...

Bu arada doktora gidip dis temizletmeyi düsünürsen bilgin olsun. Yaptiklari temizlemeyle disler beyazlamiyor. Sadece temizliyolar. Yani renk yine ayni kaliyor :)

Back