Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaramiyorKizlar su reklamlardaki dis beyazlatici zimbirti ise yariyo mu deneyeniniz var mi?
Denediniz miYaramiyor
Ya benim cok fena disci fobim var. Agzimda sadece bi tane curuk var ama gidip yaptirmaktan o kadae korkuyorum ki kapisina gidince agliyorum resmen ve bu korkumu yenemiyorum.Deneme öyle şeyler. Diş minenin de diş etlerinin de canına okursun. Git bir diş hekimine paran varsa beyazlat, yoksa temizleme ücretsiz devlet hastanelerinde. Hem kontrolünü de yaptırmış olursun.
Benimde oyle. Kemik yapisiyla alakaliymis. Ne alaka bilmiyorum sigara alkolde kullanmiyorum cok duzenli bi sekilde bakimda yaparim ama sarariyor surekliYa bu konuda bir bilgisi olan varsa bana da söylesin. Deli olcam bir türlü beyazlamıyor ya. Gidip alcaktım eczaneden de emin olamıyorum, önce bir doktora gideyim demiştim.
Evet denendi ve cok sacma bir halta yaramiyor mavi isikliyi soruyorsan tabi sadece isiktan ibaret kandirmacaDenediniz mi
Ya bu konuda bir bilgisi olan varsa bana da söylesin. Deli olcam bir türlü beyazlamıyor ya. Gidip alcaktım eczaneden de emin olamıyorum, önce bir doktora gideyim demiştim.
Ya cok sakat biliyorum ama benim tanidigim biri vardi dislerini camasit suyuyla temizliyodu yaKarbonatla limon suyunu karistir disine sur
Sormasi ayip ne kadara beyazlattinizÖnce dişçide beyazlat sonrasında da şarjlı kullan. BEnde sigara çay gani. Beyazlatsam bile normal fırçayla bir ayda eski haline geliyordu. En son 3 yıl önce dişçide bayazlattım, şimdi eğri bir iki tanesi dışında bembeyaz.
Geçen bir konuda bahsetmiştim benim eşimde hastane fobisi var. Sağlık ocağına girse bile bayılır. Haftalardır dişçiye gidiyoruz. Bayılıyor, ayıltıp çekiyorlar dişini. Her seferinde çocuk gibi sadece bir işlem yaptırıp geliyoruz. Kuzenim ve yakın arkadaşım diş hekimi. Onlar o kadar alışkınlar ki dişçi fobisi olanlara. Günde kaç tane çıkıyor karşılarına. Sakinleştirip hallediyorlar işlerini. Korkuyorum dersen daha çok dikkat ederler. Sen bir çürük sanarsın vardır daha problem muhakkak. Ben 6 ayda bir giderim. Her seferinde bu kez bişey çıkmayacak derim doktor bir sürü şey bulur. İhmal etme diş sağlığı önemli. Tek çürük diş böbrek yetmezliğine kadar götürebilir.Ya benim cok fena disci fobim var. Agzimda sadece bi tane curuk var ama gidip yaptirmaktan o kadae korkuyorum ki kapisina gidince agliyorum resmen ve bu korkumu yenemiyorum.
Geçen bir konuda bahsetmiştim benim eşimde hastane fobisi var. Sağlık ocağına girse bile bayılır. Haftalardır dişçiye gidiyoruz. Bayılıyor, ayıltıp çekiyorlar dişini. Her seferinde çocuk gibi sadece bir işlem yaptırıp geliyoruz. Kuzenim ve yakın arkadaşım diş hekimi. Onlar o kadar alışkınlar ki dişçi fobisi olanlara. Günde kaç tane çıkıyor karşılarına. Sakinleştirip hallediyorlar işlerini. Korkuyorum dersen daha çok dikkat ederler. Sen bir çürük sanarsın vardır daha problem muhakkak. Ben 6 ayda bir giderim. Her seferinde bu kez bişey çıkmayacak derim doktor bir sürü şey bulur. İhmal etme diş sağlığı önemli. Tek çürük diş böbrek yetmezliğine kadar götürebilir.
Beyzalatici dis macunu dediginiz dis pastasi miBeyazlatici diş macunuyla 10 dk fircalayin bikmadan haftada bir kez.... ve sabah aksam da beyazlatici dis macunuyla temizlemeyi es geçmeyin.
Ben bu şekilde bayagi beyazlattim gibi
Sormasi ayip ne kadara beyazlattiniz
Bak ne diyorum sana, yenmene gerek yok. Dişçiye kadar git gerisini onlar halledecek. Geçen gittiğimizde bir kadın vardı yine çok korkan. Kalp krizi geçiriyorum diye kalktı koltuktan. Biz panik yaptık dişçi gayet sakindi. Yok bişey dedi sakinleştirdi tekrar oturttu koltuğa. Gerekirse iğneyi çakıyor koldan korku morku kalmıyor.Ama yenemiyorum ben bu korkumu ya of.
Önce dişçide beyazlat sonrasında da şarjlı kullan. BEnde sigara çay gani. Beyazlatsam bile normal fırçayla bir ayda eski haline geliyordu. En son 3 yıl önce dişçide bayazlattım, şimdi eğri bir iki tanesi dışında bembeyaz.