• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis agrisiyla gittim bir suru sey cikti cok kotuyum . .

Cok agrim var . Ege universitesinden iste tetkik yazmslar cene cerrahisi icin ne onu da anlmadim . Simdi katip celebiye giderimde yine bi yirmi gun bekliyceksem hic gtmiyim agrim cok

Katip çelebide beklersin malesef.
Demirköprüye git bence illa devlet olsun diyorsan. Orası baya seri çalışıyor.
İnternetten randevu al yarına. Bir şemiklerde bir de evka2 de iki şubesi var, hangisi işine geliyorsa randevunu al git. İyi hastanedir, pişman olmazsın.

Bu arada bahsettiğim özel polikliniği olan hekim de çene cerrahı. Aklında bulunsun, çözüm bulamazsan tercih edersin belki.

sakın dişlerini ihmal etme bende senin gibiydim 20 lik dişlerim içerde yer bulamadığından çıkamıyor ve ağrıyor yapıyordu özel bi dişçiye gittim devletten sıra bulamıyordum şuan aşırı memmunum ve tel takıldı kanal tedavisinden aşırı korkuyordm hissetmedim bile eğer maddi durumun varsa özel bi doktora git derim hem acısız ağrısız olur daha rahat edersin geçmiş olsun...

Katip çelebide beklersin malesef.
Demirköprüye git bence illa devlet olsun diyorsan. Orası baya seri çalışıyor.
İnternetten randevu al yarına. Bir şemiklerde bir de evka2 de iki şubesi var, hangisi işine geliyorsa randevunu al git. İyi hastanedir, pişman olmazsın.

Bu arada bahsettiğim özel polikliniği olan hekim de çene cerrahı. Aklında bulunsun, çözüm bulamazsan tercih edersin belki.
Karsiyaka demirkopru ye gecen gece gttim agridan yarin gel dedi agri kesici verip ertesi gunde randevum vardi iste buraya bornova agiz ve dise gttim sabah burdada bakamayiz devlete git dediler . Devlete gttim anlattgim gibi oldu . Bu cene cerrahisi yazisinin yanina kadin tetkik yazmis bn de o karisiklikta hic bu ne dememisim . Simdi yarin gdip sorsammi diyorum . Bir De demirkopru de ayni bugun gttigim bornova agiz dise benziyor du . Ya ordada yapmazlarsa ? Tesekkur ederim canim .

Karsiyaka demirkopru ye gecen gece gttim agridan yarin gel dedi agri kesici verip ertesi gunde randevum vardi iste buraya bornova agiz ve dise gttim sabah burdada bakamayiz devlete git dediler . Devlete gttim anlattgim gibi oldu . Bu cene cerrahisi yazisinin yanina kadin tetkik yazmis bn de o karisiklikta hic bu ne dememisim . Simdi yarin gdip sorsammi diyorum . Bir De demirkopru de ayni bugun gttigim bornova agiz dise benziyor du . Ya ordada yapmazlarsa ? Tesekkur ederim canim .

Çene cerrahı var demirköprüde diye biliyorum ama emin de değilim. Bir dene şansını yine de.

Benim dört tane 20 lik diş çekimime 2000 lira gibi bir rakam çıkardı özel muayenehanesi olan bir doktor. sormuştum gömük olursa cerrahi işleme giriyormuş filan bir diş 500 e geliyordu bir de ben uyutularak istemiştim çünkü diş fırçalarken bile 20 liklere gelince öğüyorum, adamın üstüne başına öyle bi şey yapmak istemem.500 de ona istedi ben onun iyiliği için istemiştim oysa ki :) e korku da var tabi.. Sonra vazgeçtim ağrıyınca can havliyle çektirmek daha kolay olur dedim. Sana da geçmiş olsun. Özele gidersen baştan fiyatı konuş diye söyledim sonra dişini çeker cerrahi işlemdi dikişliydi diye extra para isteyebilir belki

Bende ilk basta cok korkuyodum yirmilik dislerden 2 gomulu 1 tane cikmis vardi 2 tane gomuluyu ayni anda cektiler 8 tane dikis oldu ama kurtuldum yani dedigim gibi katip celebi en fazla 20 gun sonraya veriyor hatta 2 tane cekildikten sonra dikislerim alindiktan 1 hafta sonra kontrole gittigimde tek bir taneyi ogleden sonra cekelim demislerdi birazda yogunluga bagli yinede sansinizi deneyin isterseniz doktorlarida gercekten cok iyi

Cene cerrahisi bakiyor zaten katip celebide bilmiyorum ben cok memnun kaldim, ege universitesinde ise hem dolgularimin degismesi hemde yirmilik disler icin en erken muayene 6 ay sonraydi.karar sizin.

Doktor kanal tedavisiyle dolguyu yapti . Cekim icin ilk muayene olunuyomus cekip cekilmiycegine karar veriliomus sonra taa kasimda randevu veriolarms o yuzden dolgu oldu ya belki agri gecer diye girmedim muayeneye . Ege universitesinde yaptirdim dolguyu kanal tedavisinide yapti doktor sagolsun

Arkadasim azicik durumun varsa ozele git taksitle falan yaptir mahfolursun...
Bende yillar once gittim bana da 9 disim icin cekilecek diye bi liste cikardi ki 2 disim sorunluydu
Hemen kactim orda ozele gittim miss gibi yaptirdim 2 disimi de dolgu ile kurtardik cekme fln olmadi 8 sene oldu nerdeyse...

Back