• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş ağrısına öneri.!

Teşekkür ederim canım
ben 1 bardak ılık suya 2 çay kaşı kaya tuzu koyuyorum fırcaya da cok az macun alıyrum bu suya batırıp dişimi fırcalıyorum kaan suyla agzımı ıyıce calkalıyorum

3 gun yapınca diş taşları kendiliğinden sökülmeye başladı inanamadım bütün ağrıyı da aldı üstelik 2 dişim çürüdü 1 dolgum kırık ve köprü söküldü hamilelik sürecinde oldugum için dişçiye gitmedim sonra dogum ve emzırme derken erteledıkce erteledım dayanmaya calıstım bebek için yani perişan olmus dişlerime bile çok iyi geldi üstelik dişler hep apseye dönmüştü

ben 1 bardak ılık suya 2 çay kaşı kaya tuzu koyuyorum fırcaya da cok az macun alıyrum bu suya batırıp dişimi fırcalıyorum kaan suyla agzımı ıyıce calkalıyorum

3 gun yapınca diş taşları kendiliğinden sökülmeye başladı inanamadım bütün ağrıyı da aldı üstelik 2 dişim çürüdü 1 dolgum kırık ve köprü söküldü hamilelik sürecinde oldugum için dişçiye gitmedim sonra dogum ve emzırme derken erteledıkce erteledım dayanmaya calıstım bebek için yani perişan olmus dişlerime bile çok iyi geldi üstelik dişler hep apseye dönmüştü
Bu bilgi çok güzel aklımda olsun bende olur da hamilelik olursa ağrı tutarsa ne yaparım diye kara kara düşünüyordum bugün doktora gittim ama malesef sorun tek diş değil dediğin gibi. Bi de diş için bazen aylarca beklemek zorunda kalıyorsun hemen sıra gelmiyor

geçmiş olsun aklınızda olsun, ağrı durumlarında yanak üzerinden yapılan buz kompressleri etkili olabilir. diş macunu ile ağrılı bölgeyi kapatmak geçici olsa da rahatlatır.
Kapatmayı bilmiyorum ama fırçalama yapınca diş macunu etkisi ile ağrı azalıyor onu farkettim

Back