- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Mavidenizz01
Diş ağrısına iyi gelebilecek önerileriniz varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dis ağrısı için karanfil önerebilirim biraz uyuşturur ağrıyan yere koy.
kaya tuzu konullmuş su ile fırcalayın diş macunuda kullanın tabıı cok ıyı gelirDiş ağrısına iyi gelebilecek önerileriniz varmı
Teşekkür ederim canımkaya tuzu konullmuş su ile fırcalayın diş macunuda kullanın tabıı cok ıyı gelir
ben 1 bardak ılık suya 2 çay kaşı kaya tuzu koyuyorum fırcaya da cok az macun alıyrum bu suya batırıp dişimi fırcalıyorum kaan suyla agzımı ıyıce calkalıyorumTeşekkür ederim canım
Bu bilgi çok güzel aklımda olsun bende olur da hamilelik olursa ağrı tutarsa ne yaparım diye kara kara düşünüyordum bugün doktora gittim ama malesef sorun tek diş değil dediğin gibi. Bi de diş için bazen aylarca beklemek zorunda kalıyorsun hemen sıra gelmiyorben 1 bardak ılık suya 2 çay kaşı kaya tuzu koyuyorum fırcaya da cok az macun alıyrum bu suya batırıp dişimi fırcalıyorum kaan suyla agzımı ıyıce calkalıyorum
3 gun yapınca diş taşları kendiliğinden sökülmeye başladı inanamadım bütün ağrıyı da aldı üstelik 2 dişim çürüdü 1 dolgum kırık ve köprü söküldü hamilelik sürecinde oldugum için dişçiye gitmedim sonra dogum ve emzırme derken erteledıkce erteledım dayanmaya calıstım bebek için yani perişan olmus dişlerime bile çok iyi geldi üstelik dişler hep apseye dönmüştü
Öyle yapıyorum zaten mecburen öyle şeylerle geçecek gibi değildi problemtuzlu su, karanfil vb. ürünleri kullanmayın, doktora gidin... sorunu daha da büyütürsünüz.
Öyle yapıyorum zaten mecburen öyle şeylerle geçecek gibi değildi problem
Kapatmayı bilmiyorum ama fırçalama yapınca diş macunu etkisi ile ağrı azalıyor onu farkettimgeçmiş olsun aklınızda olsun, ağrı durumlarında yanak üzerinden yapılan buz kompressleri etkili olabilir. diş macunu ile ağrılı bölgeyi kapatmak geçici olsa da rahatlatır.