• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş ağrısı

nellybon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
262
38
68
Arkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum bütün çeneme yayılıyor ve başıma vuruyor ağrısı. Bugün de gereğinden fazla ağrı kesici aldım, daha fazla kullanmak istemiyorum, etkisi bir saat sürüp geçiyor zaten. Ne yapabilirim bu ağrıyı hafifletip gece rahat uyuyabilmek için? Acile gitsem iğne yaparlar mı?

Arkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum bütün çeneme yayılıyor ve başıma vuruyor ağrısı. Bugün de gereğinden fazla ağrı kesici aldım, daha fazla kullanmak istemiyorum, etkisi bir saat sürüp geçiyor zaten. Ne yapabilirim bu ağrıyı hafifletip gece rahat uyuyabilmek için? Acile gitsem iğne yaparlar mı?
diş etine bi pamuga rakı ya da kolonya döküp, bastır
ya da karanfil varsa çiğne.
Yaparlar istersen git acile

Ağrı kesiciyle geçmediyse daha fazla içmeyin boş yere.Dayanamayacak gibiyseniz acile gidin,elbet bir çözüm bulurlar.Sonrada bir diş doktoruna gidip baktırın.

Geçmiş olsun
Apse var disinizde doktora gidin antibiyotik kullanmanız gerekir
Başka türlü geçmez

Çürük varsa çektirmeniz lazım ağrı kesici bir etki göstermiyorsa tek çare çektirmek.

Mçiğnemek st: 45030626 .!.:
diş etine bi pamuga rakı ya da kolonya döküp, bastır
ya da karanfil varsa çiğne.
Yaparlar istersen git acile
Karanfil cignemek belki biraz yatıştırır ama rakı, kolonya ve aspirin gibi şeyleri kesinlikle uygulamayin. Hem kalıcı bi faydası olmaz hem büyük tahriş yaparsınız. Kas yapayım derken göz çıkarmayın. En doğrusu bi dış hekimine gidin olurunu o söyler

Çürük varsa çektirmeniz lazım ağrı kesici bir etki göstermiyorsa tek çare çektirmek.
Her ağrıda dişi çektirme taraftarı değilim, bir kere çektirince yenisi gelmiyor yerine sonuçta. Dolgu veya kanal tedavisi gibi yöntemleri denemek gerek önce, çektirmek son çare.

Bu yaptigimin dogru olup olmadini bilmiyorum ama ben kolonyagi koyuyordum ve uyusturuyordu . Gayette iyi geliyodu ama o disimi cektirdim kokunden kurtuldum sukur...

Karanfil cignemek belki biraz yatıştırır ama rakı, kolonya ve aspirin gibi şeyleri kesinlikle uygulamayin. Hem kalıcı bi faydası olmaz hem büyük tahriş yaparsınız. Kas yapayım derken göz çıkarmayın. En doğrusu bi dış hekimine gidin olurunu o söyler

eger Rakı zarar verseydi icerken de verirdi . Kolonyayı da bizzat denedim . Zaten bunlar gecici çözüm ki .Uyusun diye .

Back