Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zaten parol içiyorum çok ağırdığın günde 1 yada 2 kere içiyorum uyukudan uyandırıyor çünkü gittiğimde söyiyecem zaten ama 1 kerelik geldiSarı akıntı enfeksiyon belirtisidir ki gebelikte bu durum çok fazla oluyor doktorunuza bildirin tam idrar tahlili ister.
Gebelikte çok ağrı olduğunda parol için diyorlar ama ağrı kesiciyi 8 saatte 1 almanız doğru değil.
Diş ağrısı yaşamadım ama felaket bir şekilde diş etlerim sızlıyordu değerlerim düşük olduğu için hassasiyeti yaşamışım, takviye olarak bir hap verdi.
Bende karanfil yaptım şuan ağırmıyor ama ara bir de olsa ağırıyorBenim de olmuştu hamileyken üç gün çok çekmiştim.Arada sirkeli suyla gargara yaptım.Ağrıyan dişime karanfil koydum.Bunlar 3 günde geçirmişti beni.Çok geçmiş olsun.
Hamilelikte diş kayıpları olabiliyor benim ikisinde de olmadı çok şükür.Dişetlerinde kanama varsa susam yağı iyi geliyor.Ben hergün sirkeli suyla çalkalıyordum ağzımı sabahları. O iyi gelmişti sıkıntılarıma.Dünde diş çekilmesi gibi bir ağırı hissettim sanki bütün alt dişlerim çekilmiş gibi bir hissiyat verdi sizde de oluyor mudu hamilelik süreçlerinde
Karanfil iyi geldi bana daha ağırmıyır çok şükür ama şimdi de hiç bir belirtim yokHamilelikte diş kayıpları olabiliyor benim ikisinde de olmadı çok şükür.Dişetlerinde kanama varsa susam yağı iyi geliyor.Ben hergün sirkeli suyla çalkalıyordum ağzımı sabahları. O iyi gelmişti sıkıntılarıma.