Diş ağrısı cerrahi işlem

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.530
Çürük dişim vardı, bu hafta cektircektim aksam birden ağrı girdi ve yüzümün sol tarafında şiddetli bi ağrı olustu nevralji gibiydi resmen:KK43: aksamdan beri 3 tane hastaneye gittim , ne ağrı kesiciler ne de antibiyotik hiç bir şey agrımı kesmedi 2 şer saat arayla 4 tane morfin yaptılar ama hala geçmedi:KK43: basıma ilk kez böyle bişey geliyor ve çok korkuyorum

Dişin yeri riskli bi yerde olduğu için çekilemeyeceğini sabah cerrahi olarak alacaklarını söyledi doktor başka şekilde dindiremeyiz agrıyı dedi ,

İltihaplı dişe cerrahi işlem uygulayacaklar bu sorun olur mu birde morfin yerlerim balon gibi şişti , yüzümün sol tarafı balon gibi oldu ödem oluştu çok korkuyorum :KK43:sanki inanın çok zor yazıyorum pskolojim bir gecede alt üst oldu cerrahi işlem zor mu çok kötüyüm ağrımı acımı dindiremiyorlar:KK43: ne diyecegiöi şaşsırdım artık:KK43: ben ne yapcam böyle: ( nevralji olabilir mi,

Bi kere annemin öyle olmustu. Şiddetli ağrısı vardı dişçiye gittik bu iltihaplı ben çekemem dedi. İlaç yazdı yanlış hatırlamıyorsam. Bu şisecek bı kaç güne iner öyle gel dedi. Ondan sonra çekti. aynı sizin gibi siddetliydi agrisi

Çürük dişim vardı, bu hafta cektircektim aksam birden ağrı girdi ve yüzümün sol tarafında şiddetli bi ağrı olustu nevralji gibiydi resmen:KK43: aksamdan beri 3 tane hastaneye gittim , ne ağrı kesiciler ne de antibiyotik hiç bir şey agrımı kesmedi 2 şer saat arayla 4 tane morfin yaptılar ama hala geçmedi:KK43: basıma ilk kez böyle bişey geliyor ve çok korkuyorum

Dişin yeri riskli bi yerde olduğu için çekilemeyeceğini sabah cerrahi olarak alacaklarını söyledi doktor başka şekilde dindiremeyiz agrıyı dedi ,

İltihaplı dişe cerrahi işlem uygulayacaklar bu sorun olur mu birde morfin yerlerim balon gibi şişti , yüzümün sol tarafı balon gibi oldu ödem oluştu çok korkuyorum :KK43:sanki inanın çok zor yazıyorum pskolojim bir gecede alt üst oldu cerrahi işlem zor mu çok kötüyüm ağrımı acımı dindiremiyorlar:KK43: ne diyecegiöi şaşsırdım artık:KK43: ben ne yapcam böyle: ( nevralji olabilir mi,
Bazı dişlerin altından beyin sinirleri geçer.ablam yirmilik diş çekrirmişri en az üç ay ağzı hafif yamuk gezdi.sonradan düzeldi ama biz bittik.dilde uyuşma ağızda yamulma hissizlik de olabiliyormuş.iyi bir hoca bul bence.

Bence alani cene cerrahligi olan iyi bir doktor bul. O agri eger dinmiyorsa 1 sn beklemeden kabul etmelisin cozumu neyse. Eger doktorlar agiz birligi yapiyorlar tek cozum buysa...
Ölum gibi dis agrisi insanin kafasini kopartip atasi gelir. Duvarlara kafa atmak istersin . Yasanmaz agriyla. Insallah hemen sonuc alirsin. Cerrahi mudahale derken.. nasil olacakmis sana detay versinler. Genel anestezi sedasyon vs bahsediyorlar mi yoksa lokal mi? Gerci uyusmadigini soylemissin :KK43:

Sedasyonla nasil oluyor yani siz islemin farkinda oluyor musunuz yoksa baygin mi oluyorsunuz
Sarhoş gibi. Böyle yavaş yavaş uykudan ayma halinizi düşünün, orada bırakın kendinizi. İğne ucu kadar acı hissi yok.Sadece doktorun direktiflerin duyorsun. Başka yok. Hatta benim bununla ilgili konum da var.

Iltihapli dise mudahale edilmez fiye biliyorum. Esimin curugu vardi ve once antibiyotikle iltihabi gecti hic yemek yiyemedi. Sonra islem yapildi. Curukse neden dolgu yapmiyolar?

Bazı dişlerin altından beyin sinirleri geçer.ablam yirmilik diş çekrirmişri en az üç ay ağzı hafif yamuk gezdi.sonradan düzeldi ama biz bittik.dilde uyuşma ağızda yamulma hissizlik de olabiliyormuş.iyi bir hoca bul bence.
Duan agzıöda hafif yamukluk var iyice korktm siz bunu söyleyince

Iltihapli dise mudahale edilmez fiye biliyorum. Esimin curugu vardi ve once antibiyotikle iltihabi gecti hic yemek yiyemedi. Sonra islem yapildi. Curukse neden dolgu yapmiyolar?
Diş çok çürümüş kurtaramayız dediler köküde sıkıntılıyıms biraz: (

Bence alani cene cerrahligi olan iyi bir doktor bul. O agri eger dinmiyorsa 1 sn beklemeden kabul etmelisin cozumu neyse. Eger doktorlar agiz birligi yapiyorlar tek cozum buysa...
Ölum gibi dis agrisi insanin kafasini kopartip atasi gelir. Duvarlara kafa atmak istersin . Yasanmaz agriyla. Insallah hemen sonuc alirsin. Cerrahi mudahale derken.. nasil olacakmis sana detay versinler. Genel anestezi sedasyon vs bahsediyorlar mi yoksa lokal mi? Gerci uyusmadigini soylemissin :KK43:
Lokal anestezi yarılıp alınacak dedi ben bundan çok korkuyorum inanın acıya dayanamadığım mecbur kabul ediyorum iltihap geçene kadar ben ölürüm herhalde:KK43:

Gecmis olsun: ( zamaninda kontrole gitmek onemli bu yuzden..
Çok haklısınız, bunu çok iyi anladım. Babamı dedemi yakın bi zamanda kaybettim, babaaaenmin de ciğerinden kitle çıkınca onla uğraşmaktan erteledim maalesef iyice pskolojim alt üst oldı,:KK43:

Çok haklısınız, bunu çok iyi anladım. Babamı dedemi yakın bi zamanda kaybettim, babaaaenmin de ciğerinden kitle çıkınca onla uğraşmaktan erteledim maalesef iyice pskolojim alt üst oldı,:KK43:
Gecmis olsun basin sagolsun. Rabbim sabir versin. Bazen bende erteliyorum ama 6 ayda gitmek gerek dogrusu

20 lik diş mi ?
Allah yardımcınız olsun İltihaplı ise çekilmez diye biliyorum baska bir doktora daha danışın .

Kalçadan ağrı kesici iğne yaptırabilirsin o daha iyi keser ağrını. Dişler çok köklü olduğu için parça parça alınıyor ondan bahsetmiştir doltor damağını falan yaracaklarını düşünmüyorum. Bir de çok aşırı bir olay olsa seni çene cerrahına yönlendirirlerdi diye düşünüyorum

20 lik diş mi ?
Allah yardımcınız olsun İltihaplı ise çekilmez diye biliyorum baska bir doktora daha danışın .
Alla razı olsun yok Yirmilik değil üst azı dişim hastaneye gittim yüxüm şişti iltihap artmış dedi cerrahi işlemde yapamam dedi ilaç kullanym ama etki etmiyor morfinler zor duryrm:KK43:

Merhaba, ben de geçtiğimiz aylarda buna benzer bir problem yaşadım. Dişim apselenip ağrıdıktan sonra sabaha ağrıyan kısım şişirilmiş balona dönmüştü. Ne ağrıyı durdurabildim ne şişliği. Doktorun verdiği antibiyotiği ve ağrı kesiciyi kullanmaya devam ettim ve bir hafta içinde şişlik geçti. Maalesef öyle bir günde şişlik yok olmuyo. İnmesi biraz zaman alıyo. Ancak şişlik varsa diş apse yapmıştır ve bu durumda da müdahale etmek tehlikeli diye biliyorum. Bu yüzden doktorlar önce bir süre antibiyotik tedavisi yapıyorlar. Sizin dişinize nasıl müdahale edecekler anlayamadım. Bu konuda doktorunuzdan net bilgi isteyin çünkü aksi tehlikeli durumlara sebep olabilir.

Cerrahi işlem konusunda da yirmilik dişlermden dolayı tecrübeliyim. Çene uyuşturulup damak yarılarak sorunlu dişe ulaşılıyor ancak lokal anestezi yapıldığı için hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Sadece doktorun çıkardığı sesleri duyuyorsunuz. Dikiş atılıyor ve sonrasında o dikişleri aldırıyorsunuz. Korkulacak bir şey yok. Ama lütfen bu işlemleri yaptırmadan sorun soruşturun, başka doktorlara gidin. Çünkü bu durumda dişinize işlem yapmaları bana pek sağlıklı gelmedi.

Kalçadan ağrı kesici iğne yaptırabilirsin o daha iyi keser ağrını. Dişler çok köklü olduğu için parça parça alınıyor ondan bahsetmiştir doltor damağını falan yaracaklarını düşünmüyorum. Bir de çok aşırı bir olay olsa seni çene cerrahına yönlendirirlerdi diye düşünüyorum
Çene cerrahına yönlendirdiler zaten şimdi oradan geliyorum, iltihap artmış dişim yüzüm iyice şişti, dişim kökü sinüslere çok yakın iltihap beyne gider dedi antibiyotik kullanyrm tekrar ağrımaya başlayınca gel morfin yaparız dedi

Alla razı olsun yok Yirmilik değil üst azı dişim hastaneye gittim yüxüm şişti iltihap artmış dedi cerrahi işlemde yapamam dedi ilaç kullanym ama etki etmiyor morfinler zor duryrm:KK43:
Diş ağrısı çok zordur bilirim . Ağrı kesici Alıp beklemeniz gerekiyor o zaman bir süre inş çabucak atlatırsınız :KK43:

X